Ce trebuie să știi despre ATV-urile marca CF Moto

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguriatv
Ultima actualizareMarti 26 octombrie 2021
Vizualizari571

Voteaza & Distribuie

Descriere

ATV-ul este un vehicul destinat condusului off-road, pe teren forestier, denivelat sau accidentat. Este folosit preponderent pentru zonele montane și pentru cele rurale, în special la activitățile gospodărești, dar și pentru plimbări. ATV-urile sunt vehicule puternice, pe care te poți baza ori de câte ori ai nevoie, însă trebuie să alegi modelul potrivit pentru sarcinile tale!

Descoperă toate informațiile de care ai nevoie pentru ATV-urile marca CF Moto de la MotoBoom și apoi alege modelele potrivite pentru gusturile și drumețiile tale!

Specificațiile ATV-urilor CF Moto

Fiecare vehicul oferă piloților anumite specificații tehnice importante. În funcție de acestea, oamenii aleg un model sau altul, astfel încât ATV-ul să întrunească întocmai cerințele lor. Deci, iată care sunt cele mai importante specificații:

  • Capacitatea motorului - există motoare de ATV cu unul sau doi cilindrii. Cu cât capacitatea motorului este mai mare, cu atât vehiculul va fi mai puternic. Dacă folosești vehiculul pentru treburile gospodărești, atunci alege un ATV cu 600cc-800cc capacitate.
  • Tipul cutiei - unele ATV-uri au cutie automată, pe când altele manuală. Modul în care vei utiliza vehiculul și experiența influențează această decizie: pentru cea automată nu va mai fi nevoie să schimbi vitezele, iar cea manuală este mult mai ușor de manevrat, însă va trebui să iei în calcul schimbarea vitezelor.
  • Frâna - există frâne pe disc și cele pe tambur. Cea din urmă poate fi folosită la temperaturi scăzute deoarece nu reține apa și nu îngheață, pe când frânele pe disc au o durabilitate mai mare și reacționează bine pe teren accidentat.
  • Suspensiile - pot fi semi-rigide: pentru sporturile extreme și de mare performanță sau independente: pentru ATV-urile utilitare.

Modele performante de ATV CF Moto

  • CF MOTO CFORCE 1000 EPS E5 - are un design avangardist și cea mai nouă tehnologie off-road plus performantă. Rezistă pe cele mai dure trasee, indiferent de condițiile meteo! Are motor de 960cc, cutie automată de viteze, suspensii off-road optimizate, frâne hidraulice ce asigură confort în timpul mersului dar și siguranță.
  • CF MOTO CFORCE 850 XC EPS E5 - răspunde la toate provocările și este ideal pentru terenurile accidentate. Este potrivit pentru plimbările din natură cu încă un pasager, dar și pentru munca grea. Are motor de 800cc, cu 67 CP putere, cutie de viteză automată și transmisie pe cardan.
  • CF MOTO CFORCE 600L EPS TOURING T3 - este un ATV ideal pentru treburile gospodărești, având motor de 580cc, și dotat cu servo-direcție asistată electronic EPS, cutie de viteze automată și suspensii cu braț dublu. Cu atât mai mult, vei putea face plimbări în natură, fiind rezistent și versatil.
  • CF MOTO CFORCE 1000 EPS T3 - se remarcă datorită designului și culorilor aparte. Pune la dispoziție o tehnologie nouă off-road și este pregătit să înfrunte cele mai dure trasee! Specificațiile sale tehnice sunt: motor cu 2 cilindri, 962,6cc, putere 85CP, cutie de viteze automată, frână față hidraulică și suspensie independentă.
  • CF MOTO CFORCE 520L EPS E5 - un model sport-utilitar, cu un design creat special pentru piloți și pasageri. Este un ATV pentru plimbări în natură, dar și pentru lucrul gospodăresc. Are motor de 495cc, un cilindru, cutie de viteze automată și transmise pe cardan.
  • CF MOTO CFORCE 600L EPS TOURING E5 - un vehicul ideal pentru terenuri accidentate, ATV-ul oferă o experiență inedită! Capacitatea cilindrică este de 580cc, cu putere 40CP, frână hidraulică cu disc și suspensie independentă.

Fiecare model de ATV oferă piloților și pasagerilor numeroase funcții variate, puteri diferite și caracteristici specifice, de aceea este important să optezi pentru modelele potrivite pentru nevoile gospodărești, dar și pentru plimbările din timpul liber.

Sursă foto: unsplash.com/photos/V-shjVYbphI