ATV-de-vanzare.com vinde adrenalina, nu vehicule

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguriatv
Ultima actualizareMarti 7 martie 2017
Vizualizari845

Voteaza & Distribuie

Descriere

ATV-de-Vanzare.com vinde adrenalina care se consuma cu ajutorul unui All Terrain Vehicle(ATV) import Germania sau ATV second hand. S-ar putea sa ai nevoie de piese de schimb pentru ATV, Quad si scutere. Firma asigura livrari rapide, prin curierat, oriunde in Romania.

Desi ATV-urile au fost de la bun inceput vehicule cu caracter utilitar, in prezent aria ATV-urilor sportive si nu numai s-a extins, direct proportional cu cresterea pasiunii pentru sporturile off-road. La acestea se adauga si Quad-urile, pe care unii le considera sinonime pentru ATV, dar ele sunt mai ales vehicule sportive cu tractiune 2x4. Diferenta notabila dintre un ATV care are tractiune 4x4 si un Quad este ca primul este adaptat pentru situatiile din natura, in timp ce al doilea este adaptat mai bine evolutiei pe o pista si mai putin in mediu off-road.

Pasionatii pentru astfel de sporturi off-road sunt numerosi, desi putini detin si un ATV sau un Quad, dar putini sunt cei care stiu ca primul ATV a fost construit de firma Honda si avea 3 roti, dar producatorul Suzuki a fost cel care a pus pe piata primul ATV cu 4 roti. Ulterior, din motive de securitate pentru utilizatori, producatorii au semnat un acord ca toate tipurile de ATV, agrement, utilitare sau sportive sa fie construite numai pe 4 roti. In prezent, ATV-urile sunt detinute in principal de cei implicati in activitati conexe cu agricultura, vanatoarea si turismul.

De remarcat ca industria powersports a capatat o expansiune semnificativa si datorita numeroaselor competitii off-road de prestigiu, precum si gratie solutiilor inovatoare si performante cu care producatorii inteleg sa-si echipeze modelele oferite cu generozitate iubitorilor de aventuri extreme.

Multe dintre aceste modele sunt destinate sa infrunte atat zapada, cat si dunele de nisip, mlastinile sau terenurile extrem de accidentate. Desigur pentru astfel de modele vorbim in primul rand de durabilitate si robustete. Ele sunt fabricate pentru cele mai dificile conditii, care uneori imping experienta de pilotare dincolo de orice limite specifice powersports.

Prin modelele oferite la comercializare prin intermediul www.atv-de-vanzare.com punem la indemana celor pasionati de enduro si nu numai, modele importate din Germania noi sau second hand care se remarca prin imbunatatiri ale cadrului, suspensiei si instrumentelor de bord, precum si ale caroseriei. Toate modelele se disting prin manevrabilitate de exceptie, putere si fiabilitate apreciate in special de pilotii de off-road.

In general, pentru ATV-uri importante sunt confortul, stabilitatea si reducerea vibratiilor. Nici geometria nu este un aspect de neglijat, avand in vedere necesitatea unui cadru de otel solid care sa adauge durabilitate, in special pe teren cu zapada, dar care sa permita o schimbare rapida de la roti la senila si invers,fara a fi necesare prea multe unelte si un cadru special amenajat.

De aceea, orice potential utilizator de ATV, dar mai ales cei profesionisti, urmaresc usurinta in utilizare si fiabilitatea modelului, fara a sacrifica performanta si versatilitatea pe orice tip de teren, indferent de gradul de dificultate (moale, umed, inghetat etc.). Din acest punct de vedere, orice producator major doreste sa ofere utilizatorilor o experienta de riding cat mai atragatoare, cu o suspensie cat mai buna, o reducere a vibratiilor si o crestere a confortului la rulare.