Ce tip de machiaj te avantajează

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurifond de ten, Machiaj
Ultima actualizareMarti 27 noiembrie 2018
Vizualizari862

Voteaza & Distribuie

Descriere

În anul 2019, trend-urile în materie de make-up se bazează foarte mult pe naturalețe și pe utilizarea diferitelor tehnici care să lase impresia că nu purtăm nici urmă de machiaj pe față. De asemenea, pe lângă acest trend, avem parte și de câteva excentricități în materie de farduri de ochi.
Designerii s-au pus de acord să nu fie de acord, astfel că în 2019 ne vom afla între două extreme în materie de make-up: look-ul natural, nude și look-ul îndrăzneț, neon. Astfel, opțiunile sunt destul de variate, depinde doar de tine să alegi trend-ul cu care te identifici cel mai bine. În următorul articol, ți-am pregătit o listă cu cele mai bune trucuri de machiaj de seară!

1. Blush roz-piersică


Trebuie să uitați machiajul cu efect de bronzare ce a fost atât de popular atât anul acesta, cât și în 2017. În 2019, machiajul feței va fi unul extrem de subtil, care doar să sublinieze frumusețea naturală a chipului nostru. Acest lucru nu înseamnă că se va merge pe un ten pal, lipsit de culoare, ci din contră. Tenul va fi conturat prin utilizarea unui blush care să nu fie nici în culoarea bronzului și nici roz, ci se va alege o nuanță caldă de piersică. Pentru a obține efectul dorit, se va atinge fin pensula de pudra de blush, doar cât să se obțină puțin produs. Utilizând aceeași pensulă, se vor colora obrajii prin mișcări circulare și extrem de ușoare.

2. Eyeliner-ul de tip cat-eye


Acest trend cu siguranță nu va ieși niciodată din modă și nici nu ar avea motive să o facă. Eyeliner-ul într-o nuanță de negru intens, complet mat, aplicat în stil cat-eye în continuare aduc un mare plus oricărui make-up. Este clasic și sofisticat în același timp. În 2019, se recomandă să renunți la machiajele de tip smokey eyes. Este mai mult decât suficient să îți conturezi privirea cu ajutorul unui eyeliner sau a unui creion kohn, iar alături de puțină mascara totul va fi perfect. De asemenea, un astfel de machiaj nu trebuie să fie agresiv, îngroșat sau să acopere întreaga pleopă, creând efectul de urs panda. Din contră, eyeliner-ul trebuie aplicat astfel încât să ne intensifice într-un mod subtil privirea, fără a fi ceva vulgar sau extravagant. Dacă folosim un creion kohl pentru realizarea unui cat-eye este suficient să îl estompăm ușor pe pleoapă cu ajutorul unei pensule de smudging.

3. Farduri în culori excentrice


Se pare că anul 2019 va fi un an al extremelor în materie de make-up. Fie alegi să mergi pe un look cât mai natural, fie alegi să fii îndrăzneață. Pentru fetele care își doreau de mult să experimenteze, dar le-a fost teamă până acum, anul 2019 este anul lor. În ceea ce privește machiajul pleoapelor, acesta trebuie să ducă către ceva cât mai artistic, prin utilizarea unor culori destul de excentrice pentru ceea ce ne reverză anul ce urmează. Sunt preferate nuanțele de albastru, verde și mov, fie în culori aprinse, fie în nuanțe de pastel. De asemenea, o altă tehnică, întâlnită în prezentările de modă ale celebrului designer Christian Dior, este aceea a aplicării eyeliner-ului în astfel de culori îndrăznețe. În prezentarea designerului, am remarcat eyeliner în nuanțe de lime neon sau verde mentă, căruia i-a fost alăturat în mod evident și mascara, pentru a adăuga profunzime privirii. Efectul a fost unul extrem de jucăuș și neașteptat de feminin.

4. Sprâncene naturale


Acesta este un trend de care cu siguranță nu sunteți străine. Sprâncenele au reprezentat în ultimii ani un adevărat reper de frumusețe. Este cunoscut faptul că ele au puterea de a ne schimba în mod impresionant trăsăturile feței. Au dispărut de mult vremurile în care erau la modă sprâncenele cât mai subțiri și mai arcuite, creionate intens în nuanțe foarte închise. În 2019, sprâncenele trebuie să fie cât mai naturale se poate. Efectul de sprâncene nepensate este, de asemenea, foarte hot. Pentru a oferi puțină textură sprâncenelor, acestea vor fi machiate foarte subtil, cu ajutorul unor farduri în culori de maro deschis sau maro ciocolatiu. Creioanele vor ieși complet din uz, căci make-up artiștii nu se vor mai folosi de ele. Astfel de sprâncene vor complimenta un look minimalist, puțin dezordonat (cu intenție), care a reușit să cucerească inimile stiliștilor în ultima vreme.

5. Fond de ten invizibil

Pentru 2019, fondul de ten nu trebuie să fie sesizabil pe chip, iar pudra cea mult iubită de persoanele cu ten gras sau mixt va ieși complet din uz. Fondul de ten preferat va fi cel cu o putere mică de acoperire, care ajută doar la uniformizarea culorii pielii și oferă un aspect de ten sănătos și hidratat. Iluminarea tenului va rămâne în trend și în 2019, iar ea se va realiza folosind produse cremoase, lichide (nu de tip pudră). Un alt truc pentru un look și mai natural este acela de a ne ilumina tenul înainte de a ne aplica fondul de ten.

6. Mascara colorată

În cazul în care nu te-ai convins până acum, în anul 2019 culorile vor juca un rol extrem de important. Mascara în diferite culori mai puțin obișnuite este cu adevărat o noutate în materie de make-up și este, de asemenea, ceva foarte original. Este un trend fresh și îndrăzneț. Este o modalitate accesibilă și totuși capricioasă de a încerca un nou look. Mascara colorată este apreciată mai ales pentru factorul său de șoc. Ea reprezintă alegerea perfectă pentru evenimente speciale, precum festivaluri de muzică. Mascara colorată creează o estetică hipnotizantă și vibrantă, surprinzând inimile și mințile mulțimilor. Nuanțele cele mai întâlnite pe podiumuri au fost cele de alb, albastru electric și galben

7. Luciul de buze

Dacă machiajul ochilor va fi unul destul de îndrăzneț, în nuanțe nebunești, buzele vor rămâne într-o zonă naturală. O strălucire subtilă a buzelor este tot ceea ce ai nevoie pentru a fi în trend în 2019. Buzele lucioase emană un aer de energie tânără și feminină și conferă machiajului un anumit “joie de vivre” fără efort. Cheia pentru a obține acest aspect este să vă asigurați că aveți buze moi și netede. Așadar, hidratarea este esențială. Preferatele anului 2019 vor fi luciurile de buze în culori neutre sau chiar invizibile.