Cauti un banc de lucru care sa te ajute in atelier? Vino la Viamond!

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriscule
Ultima actualizareJoi 14 noiembrie 2019
Vizualizari1435

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru a manevra diverse unelte sau pentru a indeplini diverse activitati gospodaresti vei avea nevoie de un banc de lucru de calitate! Acest accesoriu se dovedeste a fi deosebit de practic, fiind nelipsit din orice atelier. Cu toate acestea, exista o mare diversitate de bancuri de lucru, adaptate activitatii intreprinse. Astfel, pentru persoanele care executa lucru manual, un banc de lucru este suportul de care au nevoie. Un banc de lucru poate dispune de multiple accesorii, avand diverse forme si dimensiuni.

Putem astfel distinge intre un banc de lucru simplu, care are o suprafata plana, neteda si intre un banc de lucru specializat, care beneficiaza de un design amplu, care il transforma practic intr-o unealta. In functie de activitatea desfasurata, un banc de lucru poate fi redus ca dimensiuni, cum ar fi in cazul unui atelier de bijuterie, sau poate fi mult mai extins ca suprafata, cum este cazul unui atelier de tamplarie.

Cele mai multe bancuri de lucru au o forma rectangulara, avand o serie de caracteristici adaptate conditiilor de lucru. Iata care sunt considerentele de care sa tii cont atunci cand alegi un banc de lucru de la Viamond:

- Inaltimea acestuia trebuie sa corespunda atat tipului de munca, incluzand diverse accesorii sau sertare care sa ajute in procesul de productie. In acelasi timp, se va tine cont daca munca prestata se va face in picioare sau stand jos.

- Un banc de lucru dispune, de regula, de un spatiu pentru depozitarea si utilizarea rapida a uneltelor si instrumentelor necesare. Astfel, poti opta pentru un banc de lucru simplu, cu un sertar sau pentru unul prevazut cu doua sau chiar patru sertare.

Mai mult, daca uneltele de lucru sunt inalte sau voluminoase si ocupa mult spatiu, exista varianta sa alegi un banc de lucru cu sertar si dulapior sau un banc de lucru cu dulap. In plus, acesta are inclus un sistem de prindere pentru orice tip de obiect de lucru, fapt care face posibila fixarea in siguranta pe bancul de lucru in timpul productiei.

- Materialul de fabricatie poate fi diferit, in functie de activitatea prestata. Astfel, exista bancuri de lucru realizate din metal, lemn sau diverse combinatii de materiale. Prin urmare, indiferent de alegerea pe care o faci, este necesar ca un banc de lucru sa fie cat mai practic si cat mai solid, dar si adaptat materialelor pe care le folosesti.

- Nu uita nici de standardele din domeniu. Orice banc de lucru trebuie sa faca dovada stabilitatii si a rezistentei, de aceea trebuie sa fie fabricat conform ISO 9001:2000 si acreditat de organismele internationale.

- In functie de mediul in care activezi, poti opta pentru un banc de lucru deja vopsit prin procedee electrostatice, tratat impotriva diverselor substante daunatoare etc.

Asadar, daca iti doresti un banc de lucru de cea mai buna calitate, la un raport calitate-pret deosebit de avantajos, alege Viamond.ro. Indiferent de domeniul tau de activitate, poti conta pe un banc de lucru de la Viamond realizat intr-un mod profesionist si la cele mai inalte standarde!