Care sunt cele mai importante produse ale unei manichiuri moderne?

Care sunt cele mai importante produse ale unei manichiuri moderne?

Detalii

CategoriiRegional
Tagurimanichiura
Ultima actualizareLuni 15 noiembrie 2021
Vizualizari70

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă nu ați mai realizat până acum manichiuri moderne semipermanente sau cu gel UV și dacă vă place să vă îngrijiți singure unghiile acasă, atunci trebuie să știți că succesul depinde foarte mult de câteva produse importante. Este vorba despre soluțiile pregătitoare pentru realizarea manichiurii, de gelurile moderne cu ajutorul cărora se vor construi unghiile, care trebuie să fie foarte rezistente și de ojele semipermanente.

Care sunt soluțiile pregătitoare de bază?

Rezistența manichiurilor moderne este determinată de un alt mod de îngrijire a unghiei. În trecut, oja clasică se aplica în mod direct pe unghia naturală, fără nici un fel de pregătire preliminară.

Astăzi lucrurile nu mai sunt deloc în felul acesta. Rezistența mare a manichiurilor moderne se datorează unor substanțe care au rolul de a crește capacitate de aderare a ojelor sau gelurilor la suprafața unghiilor. Spre exemplu, în cazul manichiurilor cu oja semipermanenta, este nevoie de 3 substanțe de bază: Primer, soluția tip bază și soluția de top.

Primer-ul este o soluție foarte importantă care are câteva roluri foarte importante. Unul dintre ele este acela de a dezinfecta și deshidrata foarte bine unghia și al doilea, este acela de a crea pe suprafața superficială a cheratinei, micropori în care vor pătrunde pigmenții ojei sau ai gelului UV, în cazul manichiurilor cu gel ultramodern.

Peste această soluție se va aplica o soluție tip bază, care are rolul de a proteja foarte bine unghia de acțiunea ojei sau de cea a gelului. În plus, este răspunzătoare și de realizarea unei foarte bune aderențe a ojei/gelului la suprafața unghiei. Deoarece este o substanță complexă pe bază de polimeri, uscarea și fixarea ei se va realiza cu ajutorul lămpilor UV sau LED.

La final, pentru ambele tipuri de manichiuri moderne, se va aplica un strat de soluție de top, care este un fel de lac transparent care va proteja foarte bine manichiura, o va sigila și i se va oferi o strălucire aparte.

Evoqe.ro – o ofertă foarte interesantă de produse pentru manichiură

Produsele profesionale comercializate de distribuitorul Evoqe.ro oferă foarte multe avantaje: calitate excelentă, gamă completă, posibilitatea de a realiza manichiuri cu produsele aceluiași producător, prețuri foarte bune, etc.

Produsele sunt atât de variate încât, practic, nu mai aveți nevoie de un alt magazin online de produse profesionale pentru a cumpăra tot ceea ce aveți nevoie pentru salonul dumneavoastră de manichiuri și pedichiuri: geluri pentru construcții, oje semipermanente, aparate moderne, decoruri unghii, tatuaje unghii, stampile unghii, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, soluții speciale pentru degresare, dezinfectante, accesorii și ustensile, etc.

Se pot realiza și comenzi de produse în cantități mari, pentru persoanele care administrează mai multe saloane pentru înfrumusețare. Produsele sunt disponibile și pentru persoanele care își fac singure manichiurile acasă. Se lucrează foarte ușor cu ele și se folosesc într-un mod simplu.