Idei de modele de unghii de sărbători 2020

Idei de modele de unghii de sărbători 2020

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurimanichiura, unghii false
Ultima actualizareVineri 18 decembrie 2020
Vizualizari246

Voteaza & Distribuie

Descriere

Crăciunul este una dintre cele mai speciale perioade ale anului, motiv pentru care este o ocazie perfectă de a te răsfăța cu o manichiură fabuloasă festivă. Fie că ești inspirată de creaturile drăguțe specifice sărbătorilor de iarnă, de Moș Crăciun și de elfii săi, fie de culorile clasice ale Crăciunului, există o mare varietate de manichiuri uimitoare care te vor ajuta să ai o manichiură în spirit festiv. Gândește-te cât de uimitor vor arăta unghiile în timp ce îți deschizi cadourile. SavyProfessional îți prezintă mai multe modele de unghii de sărbători 2020 pe care să le încerci anul acesta.

1. Baby Blue Christmas

Una dintre cele mai mari tendințe de culoare a unghiilor în toamnă a fost albastrul, iar tendința continuă pentru sezonul de Crăciun. Albastrul baby ne aduce în minte diminețile înghețate și cerul de iarnă și se potrivește oricărei forme de unghii. Oferă manichiurii tale o notă festivă adăugând detalii suplimentare în nuanțe complementare – gândește-te la alb, sclipici argintiu și negru.

2. Decorațiuni de Crăciun pe unghii

Dacă partea ta preferată a Crăciunului este împodobirea bradului, decorațiunile festive își pot găsi rapid loc și pe unghiile tale. Începe cu o bază neutră și adaugă mici globulețe colorate pe unghii. Delicat și drăguț, aspectul este una dintre cele mai subtile manichiuri de vacanță - dar te va pune în spiritul Crăciunului în câteva secunde!

3. Unghii de Crăciun în roșu și auriu

O opțiune elegantă și clasică pentru manichiura de Crăciun este reprezentată de unghiile roșii și aurii. Combinația este instantaneu festivă, aducând aminte de Moș Crăciun, Rudolph, fructe de pădure și un foc strălucitor. Unghiile roșii cu accnte aurii vor oferi degetelor un aspect de cadou gata împachetat, în timp ce unghiile roșii cu steluțe și accesorii aurii vor da oricărei ținute un aspect foarte atrăgător.

4. Unghii de Crăciun cu reni

O modalitate rapidă și ușoară de a oferi manichiurii un aspect foarte festiv este să folosești motivele Crăciunului. Și ce este mai drăguț - sau mai festiv - decât un ren? Asigură-te că adaugi coarne și o crenguță de brad, astfel încât toată lumea să știe că animalul tău adorabil de pe unghii este unul dintre ajutoarele Moșului. De asemenea, ai putea adăuga clopoței de sanie și un nas roșu pentru a-ți transforma renii în Rudolph.

5. Unghii sub formă de ambalaj de cadouri

Inspirația pentru nail art de Crăciun poate fi găsită oriunde - chiar și sub brad! Utilizează modelele de pe hârtia de ambalaj ca ghid pentru crearea unei manichiuri unice și multidimensionale. Gândește-te la dungi, sclipici, crenguțe de brad și panglici. Unghiile tale vor arăta suficient de bine pentru a le etala peste tot.

6. Unghii de Crăciun pastelate

În timp ce culorile clasice de Crăciun precum roșu intens și verde vibrant sunt întotdeauna în stil în timpul sezonului festiv, anumite persoane preferă un efect mai clasic și mai elegant. Pentru iubitoarele de nuanțe albe și neutre, unghiile pastelate de Crăciun sunt ideale. Deoarece culorile în sine sunt stinse și simple, asigură-te că adaugi una sau două unghii cu modele inspirate de pe hârtie de ambalat și poate o mică notă de sclipici.

7. Unghii de Crăciun de Moș Crăciun

Crăciunul vine doar o dată pe an, așa că, dacă iubești anotimpul, profită la maximum și încearcă unghiile de Crăciun de Moș Crăciun. Pune-l pe Moș Crăciun în centrul unghiilor și adaugă și alte accesorii inspirate de la Moș Crăciun, cum ar fi o sanie, un cadou, un ren sau o cizmă pe toate unghiile. Alternativ, poți păstra un Moș Crăciun ca centru de atenție, contrastând cu o manichiură clasică roșu vișiniu.

Aceste idei de unghii de Crăciun sunt unele dintre cele mai apreciate în această perioadă. Cu ajutorul unghiilor îți poți completa orice ținută și îi poți oferi un vibe nou. Totodată, poți să dai viață ținutelor terne atunci când alegi să te îmbraci în culori închise sau atunci când ai nevoie de o pată de culoare. Intră în spiritul sărbătorilor cu o manichiură veselă și festivă pe care o poți purta și la birou, dar și la întâlnirile cu prietenii. Crăciunul este o perioadă magică din an și unghiile tale nu o pot rata.

Sursa foto: unsplash.com