Cadouri deosebite de Valentine's Day: 5 idei

Cadouri deosebite de Valentine's Day: 5 idei

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguricadouri, cadouri personalizate
Ultima actualizareSambata 5 februarie 2022
Vizualizari194

Voteaza & Distribuie

Descriere

14 februarie este ziua în care cei îndrăgostiți profită de ocazie pentru a-și sărbători împreună relația, chiar dacă doar jumătatea feminină va primi cadouri. Este un gest de curtoazie din partea bărbaților faptul că le demonstrează încă o dată doamnelor cât de speciale sunt pentru ei.

Valentine’s Day este momentul în care livrările de flori și ciocolată în formă de inimă depășesc orice recorduri. Sunt două dintre cadourile clasice la care poți apela și tu pentru a-ți sărbători iubita dar, dacă vrei să dai dovadă de mai multă implicare, te vom ajuta cu câteva sugestii. Am pregătit un articol cu multe recomandări interesante, din care te poți inspira pentru a cumpăra cea mai frumoasă surpriză pentru jumătatea ta. În funcție de cât de serioasă este relația voastră, de bugetul pe care îl ai disponibil, dar și de mesajul pe care vrei să i-l transmiți, cu siguranță vei găsi ceva potrivit în această listă.

Cu siguranță, florile nu ar trebui să lipsească niciodată atunci când vrei să faci un gest romantic pentru iubita ta. Dar Ziua Îndrăgostiților este șansa perfectă pentru a da dovadă de creativitate și de a-ți exprima sentimentele altfel. Îi poți oferi cadoul în timpul unei cine la un restaurant elegant sau o poți face acasă, la lumina lumânărilor. Dacă timpul vă permite, un weekend romantic într-o stațiune de vacanță ar fi cea mai potrivită alegere. Indiferent de locația unde îi vei da cadoul, nu uita să faci și câteva fotografii. Vei putea ulterior să îi oferi un album cu foto personalizate, astfel încât să vă aduceți mereu aminte cu emoție despre acest moment.

Indiferent dacă sunteți împreună de o lună sau de un an, recomandările următoare te vor ajuta să îți surprinzi iubita în cel mai plăcut mod.

1. Brățară de argint
Este o bijuterie elegantă, destul de discretă, dar care va accesoriza cu succes orice ținută. Este un cadou ideal deoarece nu ai nevoie să știi măsură (cum se întâmplă dacă vrei să-i cumperi un inel) și poate fi combinată cu orice alte bijuterii din același material. Dacă dorești, poți grava un mesaj personal pe interiorul brățării, astfel încât aceasta să fie martorul întâlnirii voastre romantice.

2. Un abonament pentru livrarea florilor
Toată lumea spune că iubirea nu trebuie sărbătorită doar pe 14 februarie. Dovedește-i cât de importantă este pentru tine, cu ajutorul unui abonament pe un an, care va asigura livrarea unui buchet de flori în fiecare lună, pe data de 14. În acest fel, gestul tău extraordinar nu își va pierde din importanță nici chiar după 12 luni.

3. Un set de lenjerie
Dacă relația voastră este mai avansată și dacă veți avea ocazia să petreceți în curând o noapte împreună, poți face un gest destul de îndrăzneț, oferindu-i un set de lenjerie. Materiale delicate precum dantela sau mătasea naturală vor oferi momente de neuitat atât pentru tine cât și pentru ea.

4. Bilete la un spectacol de teatru
O persoană care iubește teatrul se va bucura să aibă ocazia să meargă împreună cu tine la un spectacol de succes. Este un cadou destul de comod, deoarece va fi foarte apreciat, iar tu nu va trebui să depui prea mult efort. Nu trebuie decât să intri online pe un site specializat și să alegi spectacolul la care vrei să mergeți. Apoi, nu mai ai de făcut decât să pui biletele printate într-un plic elegant și să i le oferi în timpul întâlnirii.

5. Un parfum senzual
Casele de parfumuri lansează mereu noi arome, astfel încât vei putea să-i oferi de Ziua Îndrăgostiților ceva cu care nu este familiarizată. Alege un parfum floral dulce, cu nuanțe de trandafir, iasomie și portocal, adaugă o cutie cu bomboane fine de ciocolată și vei reuși să îți surprinzi și de această dată iubita.

Valentine’s Day este o zi de sărbătoare ce nu trebuie ratată. Indiferent de context sau de faptul că nu îți place să alergi prin magazine, recomandările din acest articol sunt ușor de achiziționat, iar iubita ta va fi extrem de încântată.

Sursa foto: piqsels.com