Blugii potriviti pentru forma corpului tau

Blugii potriviti pentru forma corpului tau

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriImbracaminte
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari7093

Voteaza & Distribuie

Descriere

Garderoba oricarei femei este considerata incomplet fara o pereche de blugi. Blugii sunt unele dintre cele mai cautate haine deoarece pot fi purtati oriunde, de la un picnic daca ii asortam cu un tricou si pantofi sport pana la o iesire de seara daca sunt purtati cu o bluza excentrica si tocuri inalte.


Cum majoritatea dintre noi optam pentru acest gen de tinute, este esential sa ne orientam spre blugi care se potrivesc formei corpului nostru. Alegerea unei perechi de blugi potrivite va va ajuta sa ascundeti defecte precum solduri mari sau coapse pronuntate. Iata cateva sfaturi pentru alegerea blugilor perfecti pentru forma corpului tau.


Cei mai buni blugi pentru forma corpului tau
Corp in forma de para

Un trup in forma de para este masiv in partea de jos, in regiunea coapselor. Bustul, umerii si talia sunt in general mici.
forma para a corpuluiblugi trapeji


blugi trapeji pentru trupuri in forma de para

Blugii potriviti pentru aceasta forma a corpului ar trebui sa ajute la „ascunderea" posteriorului. Blugi trapeji si blugii cu talie joasa dau iluzia unui corp lung si uniform si, prin urmare, se potrivesc acestui tip de corp. Blugii care au la spate buzunare mai apropiate sau cei care au materiale aditionale sau alte ornamente pe buzunarele din spate ar trebui sa fie evitati. De asemenea, ar trebui alesi blugi in nuante intunecate mai degraba decat deschisi la culoare.


Corp in forma de clepsidra

Aceasta este forma ideala a corpului unei femei, cu un posterior curbat, o talie bine definita si un bust bine conturat. Grasimea este limitata la coapse, burta si „manerele dragostei".
forma corp clepsidrablugi


forma corp clepsidra, potrivita oricarui gen de blugi

Orice gen de blugi se potrivesc acestui tip de corp si mai ales aceia care atrag atentia asupra taliei si pun in evidenta curbele frumoase. Blugii elastici care se muleaza pe talie si solduri se potrivesc cel mai bine. Blugii cu talie joasa si mai larguti pe solduri sunt si acestia o alegere potrivita.


Corp in forma dreptunghiulara

Acest tip de corp este caracterizat printr-un bust mediu, solduri late, picioare subtiri, talie mare si solduri si umeri egale in latime.
forma corp dreptunghiblugi drepti


blugi drepti pentru forma dreptunghiulara a corpului

Cei mai buni blugi pentru un corp "dreptunghiular" sunt cei care nu scot in evidenta posteriorul plat si fac talia sa arate mai ingusta. Blugii drepti, usor evazati, precum si aceia care strang talia se potrivesc acestui tip de corp. Si cei care au "brizbrizuri" pe buzunarele din spate iesind in evidenta dau iluzia unei talii subtiate si, prin urmare, sunt potriviti in acest caz. In ceea ce priveste talia lata, o curea poate fi adaugata tinutei.


Corp in forma rotunda

Un corp rotund inseamna o burta rotunda, talie scurta si plenitudine in solduri si coapse.
forma corp rotundablugi cu buzunare in fata


blugi cu buzunare in fata pentru corp de forma rotunda

Blugii potriviti pentru aceasta forma a corpului ar trebui sa ajute la reducerea rotunjimii abdomenului, coapselor si posteriorului. Blugii in nuante mai inchise care dau iluzia de subtirime ar trebui sa fie alesi in acest caz. Jeansii care fixeaza talia si cad usor pe posterior si coapse se potrivesc trupurilor rotunde. Purtarea unor curele late vor da iluzia unei talii mai mici. Blugii cu buzunare frontale diagonale vor face si acestia corpul sa arate mai subtire.


Corp in forma de diamant (romb)

O femeie care se incadreaza acestei forme corporale are bustul mic, coapse si solduri largi si umeri mici in latime.
Corp in forma de diamantblugi corp diamant


Corp in forma de diamant (romb)
Blugii pentru acest tip de corp ar trebui sa distraga atentia de la talie, astfel ca bustul si umerii mici sa fie evidentiati. Blugii inchisi la culoare din denim evazati si lejeri pe corp se potrivesc persoanelor cu acest tip de corp. Cei care sunt mai largi la spate si cu buzunare frontale mai inalte vor face picioarele sa para mai lungi si soldurile mai ample si, prin urmare, ar trebui sa fie purtati in acest caz.


Corp in forma de triunghi inversat

In acest caz avem de a face cu un posterior plat, coapse inguste, picioare bine proportionate, umeri largi, bust mare si o talie medie.
forma corp trunghi inversatblugi evazati


blugi pentru corp in forma de trunghi inversat
Blugii perfecti pentru un corp de tip "triunghi inversat" sunt cei care atrag atentia asupra soldurilor inguste si tin privirile departe de umerii mari. Blugii evazati subtiaza si alungesc acest trup. Cei care cu buzunare laterale sau care au accesorii atat pe buzunarele din spate cat si pe cele frontale vor arata bine. Blugii decolorati pe picioare vor atrage atentia asupra coapselor, facandu-le sa arate armonioase, ajutand la distragerea atentiei de la partea superioara a corpului.