Cum sa avem picioare frumoase?

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari6845

Voteaza & Distribuie

Descriere

Picioarele frumoase sunt placute oricarui ochi si de aceea femeile incearca tratamente care de care mai promitatoare pentru a se bucura de niste picioare superbe. Imbunatateste-ti aspectul picioarelor urmand cu seriozitate un ritual clasic de infrumusetare, ce nu implica prea multe eforturi si a carui rezultate te vor suprinde in cel mai placut mod posibil.

1. Epilare grijulie

Acorda mare atentie la epilare. Daca obisnuiesti sa te razi stai departe de taieturi si ai grija sa nu elimini unele portiuni din straturile superioare ale pielii. Merita sa acorzi cat timp e nevoie pentru ca picioarele tale sa dobandeasca finete si catifelare. E necesar sa te asiguri inainte de a-ti aplica creme epilatoare sau ceara ca nu vor aparea alergii nedorite. In caz contrar, neglijenta se va reflecta intr-o piele iritata si o senzatie pregnanta de disconfort.

2. Hidratare intensa

Vei reusi sa conferi un plus de frumusete picioarelor tale daca le vei face sa straluceasca. Foloseste lotiuni cat mai hidratante si picioarele tale vor capata catifelare, protectie si o stralucire cu totul deosebita. In sezonul estival poti opta pentru lotiuni cu efect bronzant si factor de protectie ridicat care sa te protejeze de actiunile nocive ale razelor soarelui.

3. Exfoliere adecvata

E recomandat sa folosesti exfoliante naturale de 3 ori pe saptamana. Prin aceasta metoda vei reusi sa elimini surplusul de celule moarte ale pielii. Datorita exfolierii vei combate neaspectuasele cosuri, de firele pe par crescute in toata partile si de alte probleme minore ale pielii.

4. Exfoliant bogat in vitamine

Un exfoliant potrivit si totodata eficient iti va oferi un rasfat inconfundabil si un look impecabil. Orienteaza-te spre un exfoliant ce abunda in vitamine hranitoare si arome relaxante. Bucura-te periodic (macar o data pe luna) de un rasfat unic folosind produse profesionale pentru o piele ferma si catifelata.

5. Miscare zilnica

Daca vrei sa atingi un maxim de rezultate, nu e destul sa adopti doar aceste trucuri estetice. Reflecteaza si constientizeaza ca vei ajunge sa-ti atingi scopul, acela de a avea picioare frumoase si tonifiate, prin exercitii fizice insistente. Tot in acest mod le vei si intretine si le vei accentua fermitatea. Nu mai incerca sa gasesti scuze, sportul trebuie sa primeasca atentia cuvenita!