Beneficiile serviciilor de inchirieri masini in Bucuresti pe termen lung, pentru firme

Beneficiile serviciilor de inchirieri masini in Bucuresti pe termen lung, pentru firme

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriBucuresti, inchirieri auto, inchirieri masini, rent a car
Ultima actualizareLuni 18 aprilie 2022
Vizualizari131

Voteaza & Distribuie

Descriere

Agentii economici care isi desfasoara activitatea in Bucuresti au nevoie de resurse de calitate, pentru a putea oferi cele mai bune servicii clientilor. In categoria resurselor se incadreaza si autoturismele. Acestea faciliteaza transportul rapid al marfurilor sau persoanelor, intr-un oras aglomerat si tot timpul agitat. Un autoturism garanteaza deplasarea rapida si precisa, insa conditiile din Bucuresti expun masinile la riscuri care pot sa cauzeze dureri de cap antreprenorilor care le detin.

Pericolul accidentelor este mereu prezent, la fel ca aparitia defectiunilor cauzate de uzura in conditii dificile de drum. In acest context, se remarca alternativa de a utiliza servicii de inchirieri masini Bucuresti. Iata care sunt beneficiile pe care aceste servicii le ofera firmelor, pe termen lung!

Servicii de inchirieri masini in Bucuresti. Cele mai importante avantaje

Pe langa procesul de achizitie si complicatiile aferente acestuia, mai exista si grija asigurarilor si a celorlalte formalitati care trebuie desfasurate pentru utilizarea in conditii de siguranta si legalitate a autoturismelor. La fel ca achizitia in sine, si aceste procese implica pricepere si investitii financiare semnificative.

O alternativa mult mai accesibila pentru antreprenori este sa apeleze la servicii de inchirieri masini in Bucuresti. Aceasta varianta este una convenabila pe termen scurt, mediu si lung. O companie specializata in astfel de servicii poate sa ofere inclusiv solutii de finantare. In plus, firmele pot beneficia si de solutii complete pentru achizitionarea, intretinerea si administrarea masinilor.

Exista si alte avantaje de care antreprenorii care apeleaza la servicii de inchirieri masini in Bucuresti se pot bucura, pe termen lung. In primul rand, nu pot fi neglijate beneficiile de ordin financiar si fiscal. Printre acestea, se numara deductibilitatea fiscala integrala a TVA-ului aferent costului serviciilor de inchiriere.

In acest mod, este crescuta capacitatea de finantare a firmei, prin diminuarea impozitului pe profit. Acest lucru este posibil deoarece, conform prevederilor legale, toate masinile care sunt inchiriate nu sunt inregistrate in patrimoniu. Mai mult decat atat, un alt beneficiu remarcabil consta in faptul ca toate serviciile de administrare si mentenanta a flotei de autoturisme nu sunt obligatia companiei, ci a firmei de la care sunt inchiriate masinile.

Se incadreaza in aceste obligatii taxele si asigurarile de tip Casco, rovinieta sau RCA, schimbarile de anvelope odata cu modificarea sezonului, Inspectia Tehnica Periodica, precum si inlocuirea masinii in caz de avarie.

Un alt beneficiu important pe care compania ta il poate obtine daca decide sa apeleze la servicii de inchirieri masini Bucuresti de la FocusRent.ro este reprezentat de gama variata de autoturisme din care le poti alege pe cele necesare.

Ai posibilitatea de a inchiria autoturisme din orice categorie, inclusiv din clase premium. Totodata, poti sa apelezi si la microbuze. Alege sa investesti inteligent in afacerea ta si bucura-te de avantajele pe care ti le pot oferi serviciile de inchirieri auto pe termen lung!