Beneficii monitorizare flota auto prin GPS

Beneficii monitorizare flota auto prin GPS

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriMonitorizare GPS
Ultima actualizareLuni 9 ianuarie 2023
Vizualizari172

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ce este un sistem de monitorizare flota auto prin GPS?

Dupa cum sugereaza si numele, sistemele de urmarire prin GPS petru vehicule, permit urmarirea vehiculelor. Alte functii includ performanta si intretinerea vehiculului, performanta soferului, dar faciliteaza si gestionarea combustibilului, trimite alerte si notificari, previne furturile si furnizeaza rapoarte si permite analiza acestor rapoarte. Cu toate acestea, sunt posibile mai multe functionalitati, care depind de compania care ofera solutii de gestionare a flotei.

Beneficiile urmaririi vehiculelor prin GPS

Reducerea costurilor

Sistemul de urmarire a vehiculelor prin GPS poate aduce avantajul unui management financiar mai bun. Acest lucru se datoreaza informatiilor despre consumul de combustibil si gestionarii mai bune a combustibilului, eliminand comportamentul nedorit al soferilor, cum ar fi intretinerea, viteza si o gestionare mai buna a timpului de mers la ralanti.

Siguranta soferilor si a vehiculelor


Datorita sistemelor de monitorizare flota auto prin GPS este posibila reducerea accidentelor de circulatie, precum si evitarea oricaror probleme pe drum, ambuteiaje sau drumuri blocate. De asemenea, managementul flotei beneficiaza si de functia de prevenire a furtului.

Servicii mai bune pentru clienti

Toate informatiile obtinute din sistemul de urmarire a vehiculelor pot duce la o mai buna gestionare a tuturor proceselor de afaceri. De asemenea, aceasta include un serviciu mai bun pentru clienti, deoarece este posibil sa vedeti traseul, opririle, timpul de inactivitate si ora posibila de sosire.

Managementul angajatilor

Sistemul de monitorizare flota auto prin GPS poate aduce avantajul unui management mai bun al angajatilor datorita informatiilor despre gestionarea combustibilului si monitorizarii comportamentului soferului. Datorita acestor caracteristici, este posibil sa vedeti angajati cu performante mai bune si mai putin bune. Pe langa aceasta, este posibila si utilizarea tuturor informatiilor obtinute pentru o mai buna pregatire a soferilor.

Administrare imbunatatita

Administrarea este facilitata datorita sistemelor de urmarire a vehiculelor. Timpul economisit la administrare poate fi folosit pentru procese care necesita mai multa atentie si, prin urmare, ar putea duce la o afacere mai eficienta.

Gestionarea timpului

Administrarea imbunatatita poate contribui la o gestionare mai buna a timpului. Cu toate acestea, managementul timpului poate fi imbunatatit si datorita unui management mai bun al angajatilor, managementului combustibilului, monitorizarii comportamentului soferului, urmaririi rutelor, dar si datorita rapoartelor si analizelor ulterioare.

Prevenirea furtului

Printre caracteristicile foarte comune ale sistemelor de monitorizare flota auto prin GPS se numara prevenirea furtului. Aceasta caracteristica trimite alerte si notificari ori de cate ori apare un comportament suspect si permite o reactie rapida la acest comportament. De asemenea, aceasta caracteristica poate evita costurile excesive pentru achizitionarea unui vehicul nou.

Management imbunatatit al ciclului de viata

O buna gestionare a ciclului de viata este cruciala pentru gestionarea eficienta a flotei. Cu sistemele de monitorizare flota auto prin GPS, este posibila imbunatatirea managementului ciclului de viata, cu informatii tehnice despre vehicul (motor, anvelope si multe altele), cu informatii despre comportamentul soferului si informatii despre timpul de inactivitate, timpul de intretinere si service-ul necesar.

Utilizarea vehiculului

Datorita tuturor informatiilor obtinute din sistemele de monitorizare flota auto prin GPS, vehiculele vor fi utilizate mai eficient. De la o utilizare mai eficienta a combustibilului, un comportament mai bun al soferului, rute mai bune parcurse, posibilitatea de a evita traficul si drumurile aflate in reparatii, dar si evitarea fraudei angajatilor poate duce la o mai buna utilizare a vehiculelor. Exista multe avantaje in utilizarea sistemului de urmarire a vehiculelor in managementul flotei. Cu toate acestea, pentru a profita la maximum de sistemul de monitorizare flota auto prin GPS, este nevoie de cercetari prealabile amanuntite asupra diferitelor sisteme pentru a asigura o alegere rentabila.

Daca doriti o oferta personalizata pentru un sistem de monitorizare prin GPS, contactati acum un reprezentant FlimoGPS.