Bateria de laptop Toshiba - sfaturi pentru achizitionare

Detalii

CategoriiIT
Tagurilaptop, Toshiba
Data publicariiMiercuri 26 octombrie 2016
Vizualizari1119

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca bateria de laptop Toshiba din dotare a cedat si refuza sa mai functioneze, trebuie sa te gandesti cat mai repede la achizitionarea uneia noi. Insa daca nu esti vreun priceput al domeniului tehnic si IT, ai toate sansele sa nu stii ce produs sa cumperi si de unde sau ce asteptari sa ai de la el.
De aceea, cateva sfaturi in aceasta privinta nu ti-ar prisosi. Iata ce sugereaza expertii IT neinitiatilor care vor sa schimbe acumulatorul laptopului pe care il poseda, astfel incat sa nu investeasca in produse nefunctionale sau proaste din punct de vedere calitativ:
1. Alege intotdeauna reprezentantele si magazinele care comercializeaza piese si componente originale in detrimentrul celor care furnizeaza replici produse in China. Sunt mai costisitoare, insa merita toti banii si isi amortizeaza singure investitia in timp. In plus, aici poti beneficia si de sfaturile unor IT-sti bine trainuiti care te ajuta cu cea mai mare placere.
2. Evita magazinele second hand. Chiar daca sunt mai ieftine, acestea comercializeaza baterii de laptop Toshiba reconditionate, care pot ceda in orice moment. Nu te zgarci la cateva zeci de lei, daca iti doresti un produs de calitate care sa faca fata nevoilor tale, care sa nu iti distruga laptopul si care sa functioneze perfect.
3. Verifica cu atentie ce model de laptop ai. Denumirea acestuia poate fi data de numere si cifre care se afla inscrise pe spatele lui si care iti indica exact ce baterie ti se potriveste. Daca nu te descurci, cere ajutorul unui specialist.
4. Ce este mai scump este aproape intotdeauna si mai bun. Chiar si magazinele oficiale iti pot pune la dispozitie mai multe variante ale produsului pe care il cauti si este important sa o alegi pe cea mai performanta dintre ele, cu conditia ca aceasta sa fie 100% compatibila cu computerul tau portabil.

http://www.emag.ro/laptopuri/c