5 accesorii necesare pentru laptop dacă lucrezi în domeniul vânzărilor

Detalii

CategoriiIT
Tagurilaptop
Ultima actualizareMarti 31 ianuarie 2023
Vizualizari261

Voteaza & Distribuie

Descriere

Laptopul este unul dintre cele mai întâlnite dispozitive digitale în domeniul business deoarece este practic, versatil și întotdeauna la îndemână. Alături de notebook vei avea cu siguranță nevoie de accesoriile speciale pentru acesta ca să poți realiza mai repede și mai ușor activitățile de la locul de muncă, mai ales dacă lucrezi în domeniul IT, educațional sau în vânzări, precum posturile de agent de vânzări, consultant, manager sau director.

Iată cele 5 accesorii necesare pentru laptop dacă lucrezi în domeniul vânzărilor și de ce ai nevoie de acestea!

Baterie de laptop

Achiziționarea unei baterii pentru laptop, fie aceasta pentru a o înlocui pe cea veche și stricată sau pentru a avea o baterie de rezervă, este o investiție extraordinară, mai ales dacă lucrezi pe teren și ai nevoie întotdeauna de un dispozitiv încărcat. Ține minte că bateriile trebuie să se potrivească întocmai cu modelul notebook-ului. De exemplu, pentru un HP HS04, ai nevoie întocmai de o baterie de laptop HP HS04, asemenea și cu celelalte branduri și tipuri de dispozitive. Bateria îți oferă un plus de libertate și confort, reușind astfel să te concentrezi mult mai bine pe task-urile ce le ai de îndeplinit.

Mouse wireless


Toate laptopurile au un touchpad care funcționează asemeni unui mouse, însă cu siguranță nu este același lucru! Datorită unui mouse wireless conectat la notebook vei putea realiza mult mai rapid sarcinile, le poți prezenta clienților diferite poze, documente sau clipuri fără a sta chiar tu în fața ecranului și chiar poți face anumite „shortcuts”/ scurtături. Există numeroase modele de mouse, unele dintre ele având chiar mai multe butoane cărora le poți atribui chiar tu ce să faci: să dea pagina înapoi, să dea refresh etc.

Căști

Nu pleca la nicio întâlnire virtuală fără o pereche de căști, indiferent dacă te afli la birou, la tine acasă sau în diferite spații publice. Cu siguranță nu ți-ar plăcea să mergi într-o cafenea și să asculți o întreagă videoconferință de la o masă alăturată. De aceea este indicat să ai cu tine o pereche de căști pentru a nu-i deranja pe cei din jurul tău. Cu atât mai mult, vei putea înțelege mult mai bine informațiile pe care le vorbești cu colegii, șeful sau potențialii clienți și nu vei fi atras de fiecare zgomot auzit în jurul tău. Nu în ultimul timp, dacă ți se anulează o întâlnire online poți vizualiza liniștit un film sau să asculți un playlist cu piesele favorite.

Docking station pentru diferite cabluri

Docking station sau Hub USB este un dispozitiv cu mai multe porturi de intrare-ieșire pentru diferite tipuri de cabluri ce transformă un singur port USB în mai multe intrări, toate acestea putând fi folosite simultan de către laptopul tău. Prin intermediul Hub-ului USB dispozitivele sunt direct conectate la notebook. De exemplu, dacă laptopul tău are doar 1-2 intrări USB, iar tu ai nevoie de mai multe, un astfel de accesoriu te va ajuta cu siguranță. Există Hub USB ce conține de la 3 până șa 12 porturi de tipuri diferite: USB 2.0, USB 3.0, HDMI, Type-C, Jack, RJ45, port pentru MicroSD/SD/TF, Thunderbolt etc.

Cooler de laptop

Chiar dacă laptopul tău este nou sau îl folosești de ceva timp, un cooler va veni întotdeauna în ajutor. Acesta poate funcționa atât ca stand, cât și drept sursă externă de răcire pentru componentele notebook-ului. Chiar și după o zi plină de activități, în care ai utilizat aproape non-stop device-ul, acesta va avea temperatura optimă datorită cooler-ului, fără a exista posibilitatea ca el să se închidă din cauza supraîncălzirii sau să funcționeze sacadat.

Accesoriile pentru laptop te vor ajuta cu siguranță în munca pe care o realizezi zi de zi, așadar ia în considerare produsele prezentate și încearcă-le să le folosești în favoarea ta! Utilizezi alte accesorii, gadgeturi și periferice de laptop? Care sunt acelea?

Sursă foto: unsplash.com/photos/pypeCEaJeZY