Aparatul cu ultrasunete: metoda eficienta impotriva cainilor agresivi?

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1028

Voteaza & Distribuie

Descriere

Acest dispozitiv poate emite ultrasunete imperceptibile urechii umane dar care sunt cu usurinta percepute de caini. Acesta poate fi actionat printr-o simpla apasare a unui buton iar raza sa de actiune poate avea pana la cinci sau sase metri, de ajuns insa a preveni un eventual atac din partea cainilor agresivi fara stapan. Aparatul cu ultrasunete impotriva cainilor agresivi este proiectat astfel incat sa nu deterioreze in nici un fel starea fizica a acestora.


Semnalele sonore emise de aparat sunt foarte usor percepute de caini. Alaturi de ultrasunete dispune si de semnale acustice ce sporesc gradul de eficienta a acestuia. Dispozitivul impotriva cainilor poate emite ultrasunete in asemenea masura incat sa induca o stare de disconfort sporita patrupezilor. De asemenea ii poate dezorienta accentuand sentimentul de teama. Aparatul cu ultrasunete creaza cainilor agresivi o stare neconfortabila, ce poate avantaja beneficiarii unor astfel de dispozitive, scutindu-i de stresul unui eventual atac.


Aparatul cu ultrasunete este capabil a tine cainii agresivi la distanta. Posibilitatea alungarii cu ultrasunete a cainilor se pare a fi o metoda avantajoasa. Pe de o parte beneficiarul are oportunitatea sa poate tine cainii agresivi la distanta iar pe de alta parte cainilor nu li se va intampla nimic care sa-i afecteze in vreun fel. Fara a le leza integritatea fizica, dispozitivul cu ultrasunete va tine departe de persoane, cainii agresivi.


Aparatul cu ultrasunete face posibila apararea impotriva cainilor agresivi printr-o simpla apasare a unui buton. Frecventa inalta de emitere pe care o foloseste dispozitivul impotriva cainilor agresivi nu este perceputa de urechea omului. In consecinta pe toata durata utilizarii, beneficiarul nu va fi supus vreunui risc. Dispozitivul cu ultrasunete poate fi folosit si pentru dresajul cainilor prin schimbarea pozitiei butonului. Butonul aparatului cu ultrasunete impotriva cainilor agresivi poate activa pe rand cele trei functii de care dispozitivul dispune.


Dispozitivul cu ultrasunete impotriva cainilor agresivi poate fi folosit pe rand ca lanterna, activand pozitia unu a butonului acestuia. In pozitia doi, aparatul poate servi le dresaj iar in ultima pozitie devine activa functia de indepartare a cainilor agresivi. Aparatul cu ultrasunete dispune de o lanterna cu cu lumina flash led. Ultrasunetele emise alaturi de semnalele acustice ale dispozitivului sunt capabile a tine departe cainii agresivi. Aceste functii concertate ofera un plus de confort si siguranta beneficiarului. Semnalele acustice reprezinta o masura suplimentara in vederea indepartarii cainilor agresivi.


Aparatul cu ultrasunete este un dispozitiv de mici dimensiuni, confectionat din material plastic disponibil pe piata in diferite culori. Pentru a putea servi scopului pentru care a fost creat, acesta foloseste o baterie de 9V. Este usor si comod poate fi purtat in geanta, buzunar sau in torpedoul automobilului pentru acele situatii cand in parcare pot fi intalniti caini agresivi. Dispozitivul cu ultrasunete impotriva cainilor poate fi ideal in imprejurarile in care cainii fara stapan pot deveni agresivi sau pentru a preintampina aceste conjuncturi.http://www.2u2me.ro/aparat-impotriva-cainilor/509-aparat-ultrasunete-impotriva-cainilor.html