Adopta antrenamentul vedetelor de la Hollywood

Adopta antrenamentul vedetelor de la Hollywood

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriFitness
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3287

Voteaza & Distribuie

Descriere

E foarte probabil ca o vedeta de la Hollywood sa primeasca un "deadline" de 2-3 saptamani pentru a slabi spre a putea juca un anumit rol. Pentru asta are neaparat nevoie de un antrenor personal si de un program de slabit bine pus la punct.


Situatii similare se pot ivi si in viata de zi cu zi. Nu ti s-a intamplat sa trebuiasca sa faci cumva sa-ti vina rochia preferata pentru nunta sau petrecerea ce batea la usa? Sau sa te prezinti la o intalnire importanta in constumul X?


Nu neaparat din cauze disperate de genul acesta, insa toate ne dorim sa scapam de kilogramele in plus cat mai repede posibil.


Asa arata niste sfaturi de la specialistii in nutritie ai vedetelor de la Hollywood:


- O dieta drastica

- 5 zile de antrenament fizic (aerobic, cardio, tae bo, bicicleta, box, jogging, pilates, yoga)

- 6 zile de exercitii cardio pe saptamana

- Insista asupra partii corpului care te nemultumeste cel mai mult


Resse Witherspoon insista asupra abdomenului. Executa exercitii stand pe spate, iar cu picioarele in aer face forfecari.


Reese_Witherspoon


Jennifer Lopez lucreaza cu mare atentie picioarele. Daca vrei si tu picioare sculptate ca ale ei, ridica-te pe varfuri in serii de cate 25. Cat de multe serii poti!


Jennifer_Lopez


Jennifer Aniston e obsedata de bratele ei. Imprumurta si tu acest exercitiu: intinde bratele la nivelul umerilor si roteste-le timp de un minut. Repeta exercitiul de minim trei ori.


Jennifer-Aniston


Chiar daca se intampla ca intr-o zi sa nu ai nici o dispozitie pentru exercitii, nu te da batuta. Iesi la o plimbare sau alege stretching-ul sau aqua-jogging-ul. Trebuie sa stii sa imbini placutul cu utilul.


Iti displace ideea de sala? Atunci achizitioneaza-ti un abonament la un bazin de inot. Daca totusi lenea te trage in jos cand e vremea exercitiilor, cauta-ti un antrenor de aerobic.