Adelina Pestritu

Adelina Pestritu

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari19426

Voteaza & Distribuie

Descriere

Controversata Adelina Pestritu, cunoscuta mai mult pe numele de Varciu datorita divortului scandalos, s-a nascut in Campulung, unde a urmat cursurile Colegiului National "Dinicu Golescu" la o clasa de filologie si cursuri de dans in acest orasel de provincie.
Adelina Pestritu


Adelina Pestritu
Copilaria si cariera Adelinei Pestritu

Pe durata anilor liceului, Adelina nu era nici pe departe la fel de spectaculoasa si faimoasa ca in prezent. Se spune ca vedeta Playboy a intampinat dificultati mari pentru a finaliza studiile liceale la Colegiul din Campulung pe care il frecventa. Surse sigure spun ca Adelina Pestritu nu a absolvit examenul de bacalaureat in 2006 deoarece nu a reusit sa treaca de proba scrisa la limba si literatura romana. Se pare ca fosta sotie a lui Liviu Varciu a luat 10 la proba orala, insa la scris n-a obtinut decat 3,6 puncte, rezultat care a clasata-o in categoria „respins" in prima sesiune a bacalaureatului. Mai tarziu s-a inscris la Facultatea de Management pe care a si absolvit-o.


Vizavi de pretentiile Adelinei la adresa unui barbat, aceasta spune ca un barbat trebuie sa stie cum trebuie sa se comporte cu o femeie si cum sa poarte o discutie.


Cariera Adelinei a inceput ca animatoare intr-un club de „fite" din Ibiza, unde intr-adevar nu o ducea rau. Insa atunci cand Liviu Varciu a intrat in viata ei, Adelina renuntat la cariera de dansatoare pentru a avea o relatie cu el. In cele din urma a plecat din Ibiza si a lasat in urma viata de club pentru Liviu Varciu, fostul membru al trupei L.A si actor in serialul "Mostenirea", cu care s-a si casatorit ulterior.
Adelina Pestritu si Liviu Varciu


Adelina Pestritu si Liviu Varciu
Insa a urmat si divortul, eveniment ce s-a mediatizat mai mult decat s-ar fi crezut si care i-a schimbat viata Adelinei in sensul ca contractele cu casele de moda ale acesteia au crescut semnificativ. Mai mult decat atat, i s-a propus sa defileze topless si chiar sa pozeze in Playboy, propuneri pe care frumoasa Adelina le-a si acceptat.


Scandalul iscat in jurul divortului a propulsat-o si mai mult pe Adelina Pestritu in showbizz-ul romanesc, crescandu-i oportunitatile in cariera si bucurandu-se de un mai mare succes pe plan financiar. Dorind sa se afirme pe plan profesional, Adelina a fost 2 luni, in 2010, asistenta prezentatorului emisiunii "Rai da' buni", Mihai Morar, de la care pleaca in luna iulie a aceluiasi an, din cauza fostei sotii a lui Liviu Varciu, Marina Dina.
Adelina Pestritu


Adelina Pestritu
In noiembrie 2010, Adelina a prezentat la „Dansez pentru tine" un dans erotic in ploaie impreuna cu Andrei Iordache. Un an mai tarziu, in 2011, aceasta a refuzat participarea la competitie deoarece nu s-a inteles in privita onorariilor cu producatorii show-ului.
Adelina Pestritu si Andrei Iordache


Adelina Pestritu si Andrei Iordache la Dansez pentru tine
De unde faima Adelinei Pestritu?

Faima Adelinei a pornit din momentul in care s-a casatorit cu Liviu Varciu, insa adevarata remarcare in showbizz a fost atunci cand a venit momentul divortului. Adelina a reusit in acea perioada sa figureze pe prima pagina a ziarelor.


In prezent, Adelina Pestritu, fosta sotie a lui Liviu Varciu, este prezentatoarea emisiunii "D-Paparazzi", difuzata pe Kanal D in fiecare duminica. La inceputul lunii aprilie 2011 Adelina Pestritu a reinnoit contractul cu postul de televiziune Kanal D deoarece emisiunea a inceput sa aiba un rating tot mai mare. Printre clauzele impune este mentionat si faptul ca, timp de doi ani, prezentatoarei nu i se permite sa isi faca aparitia la vreun post de televiziune concurent decat sub instiintarea superiorilor. O conditie deloc avantajoasa pentru vedeta in fata careia se intrevad mai multe porti deschise.
Adelina Pestritu


Adelina Pestritu - prezentatoare la "D-Paparazzi"
Mai mult decat atat, in contract e specificat faptul ca in cazul in are Adelina intentioneaza sa-si de-a demisia pana nu expira contractul, aceasta va trebui sa-si despagubeasca angajatorul cu o suma departe de a se numi insignifianta.