A fost anunțată o viitoare ședință la locul de muncă? Iată ce să NU faci dacă îți dorești o ținută adecvată!

Detalii

CategoriiShoping
Taguribotine, haine, Incaltaminte
Ultima actualizareMiercuri 28 octombrie 2020
Vizualizari534

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ținutele pe care le afișezi la locul de muncă trebuie să fie potrivite atât personalității tale, cât și jobului pe care îl ai. Indiferent că îți dorești sau nu, există numeroase persoane care își conturează o idee despre tine în funcție de modul în care ești îmbrăcată. Astfel, imaginea ta contează, iar acest lucru este general valabil! Outfiturile pe care le abordezi trebuie să fie în strânsă legătură cu locul unde vei merge.

Așadar, în cazul în care urmează să ai o întâlnire de afaceri sau o ședință importantă la locul de muncă, trebuie să afișezi o imagine impecabilă și să reprezinți cu succes departamentul în care activezi sau chiar firma în cadrul căreia îți desfășori activitatea. Parcurge acest articol și vei afla câteva idei de ținute pe care le poți aborda în astfel de situații.

Iată ce să NU faci dacă vrei o ținută potrivită ședințelor și întâlnirilor de afaceri!

  • NU alege culori stridente

Un prim detaliu important este acela de a acorda mare atenție culorilor. Specialiștii recomandă nuanțe clasice și deloc stridente. Încearcă să alegi ceva cât mai simplu din punct de vedere cromatic, pentru a nu atrage prea tare atenția asupra ta. În niciun caz nu este indicat să utilizezi paiete și diverse printuri stridente. Încearcă să alegi ceva elegant și cât mai simplu.

  • NU accesoriza prea mult ținuta

Accesoriile sunt plusul pe care îl oferi ținutei. Ultimul retuș pe care îl aduci unui outfit perfect este bazat pe alegerea bijuteriilor pe care urmează să le folosești. Încearcă să alegi o pereche de cercei care să se potrivească, cât mai simpli și calitativi. La fel se va întâmpla și cu brățările.

Chiar dacă ești o împătimită a bijuteriilor, trebuie să le alegi potrivit și să nu exagerezi prea tare.

  • NU uita să acorzi mare atenție perechii de încălțăminte

Încălțămintea este, poate, cea mai importantă decizie pe care o vei lua. Trebuie să se potrivească ținutei, evenimentului, dar și anotimpului. Pentru a merge pe ceva elegant și de sezon, ce părere ai despre o pereche de botine de toamnă potrivite unui outfit elegant? Dacă vremea ține cu tine, poți opta pentru pantofii clasici pe care îi ai în garderobă. Potriviți pot fi și cei de tip Oxford, care sunt adecvați și pentru doamne și domnișoare.

Alegerea unei ținute adecvate pentru o ședință sau o întâlnire de afaceri la birou poate fi cu adevărat o provocare. Te poți inspira din stilul smart casual și, desigur, îl poți adapta în funcție de preferințe, dar și de ce elemente ai în garderoba de toamnă.

Așadar, acum că ai aflat mai multe detalii despre ce nu trebuie să faci dacă îți dorești o ținută potrivită și cât mai corespunzătoare ședințelor de la locul de muncă sau întâlnirilor importante pe care le ai, ține cont de cele prezentate în acest articol și, cu siguranță, nu vei da greș!

Sursa foto: shutterstock.com