7 sfaturi de care trebuie să țină cont jucătorii de păcănele în 2022

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurijocuri online, pacanele
Ultima actualizareLuni 10 ianuarie 2022
Vizualizari163

Voteaza & Distribuie

Descriere

Un român din cinci a jucat măcar o dată la păcănele anul trecut, iar procentul poate crește în 2022, având în vedere avântul pe care l-a luat industria jocurilor de noroc. Majoritatea participanților la un sondaj recent a declarat că joacă strict pentru distracție, în timp ce o categorie restrânsă speră să obțină un câștig care să le schimbe viața.

Orice este posibil, așa cum se poate întâmpla ca cineva să câștige marele premiu la Loto 6/49. Există sloturi cu jackpot de ordinul milioanelor de euro. O singură apăsare de buton poate declanșa extazul, dar este nevoie de noroc „cu carul” și de respectarea unor recomandări făcute de oameni care au câștigat bani la păcănele.
Așadar, iată 7 sfaturi de care trebuie să țină cont jucătorii de păcănele în 2022, pentru a îmbina distracția cu profitul:

Să joace online

Sloturile online plătesc mai mulți bani decât aparatele de păcănele din agențiile stradale. Diferența este făcută de Payout (Rata de câștig). În timp ce Payout-ul jocurilor de pe Internet este, în medie, de 95%, sloturile offline au o rată de câștig medie de 80%. Explicația este simplă: în timp ce cazinourile online au cheltuieli mai mici și un număr foarte mare de clienți, agențiile terestre trebuie să achite salarii, chirie pentru locație, utilități ș.a., iar la un aparat poate juca un singur client la un moment dat. Așadar, fondul de premiere este mai mare în agențiile online.

Să alimenteze contul la momentul potrivit

Tot cazinourile online au și oferte promoționale pentru clienții noi și pentru clienții deja existenți prin care aceștia primesc fonduri suplimentare sau rotiri gratuite pentru alimentarea/realimentarea contului. Atenție, însă: nu toate metodele de plată sunt eligibile. Cine alimentează contul de păcănele online cu cardul beneficiază sigur de recompense. De obicei, folosirea portofelului electronic nu activează oferta.

Să aleagă sloturile în funcție de buget


Modul în care sunt distribuite câștigurile este stabilit prin volatilitatea jocului. Sloturile cu volatilitate scăzută acordă câștiguri mai dese, împărțind fondul de premiere în părți mai mici. Pe de altă parte, sloturile cu volatilitate ridicată plătesc mai rar, dar recompensele sunt mai mari. În concluzie, este recomandat ca jucătorii cu bugete mai mici să abordeze păcănelele cu volatilitate scăzută. Cei cu bankroll mare își permit o serie mai lungă de rotiri necâștigătoare, deci pot juca la sloturi cu volatilitate ridicată în speranța că vor obține un câștig mare.

Să își gestioneze banii cu înțelepciune

Așa cum spuneam, orice rotire poate declanșa funcții speciale sau chiar jackpotul (în cazul în care jocul are un jackpot). Logic, dacă un jucător are la dispoziție mai multe runde, șansele lui de a da lovitura sunt mai mari. Recomandarea este ca bugetul să fie împărțit în mod egal, astfel încât să ajungă pentru cât mai multe învârtiri. Unii au bankroll de 100 de lei și joacă 10 runde de câte 10 lei, sperând că una dintre rotiri va fi câștigătoare. Șansele sunt extrem de mici.

Să nu fie lacomi


Chiar și în cazul unui Payout de 97%, „casa” iese pe plus. Cu cât bugetul este rulat de mai multe ori, cu atât avantajul cazinoului este mai mare. Conform acestui principiu, dacă un jucător obține un câștig mare, ar trebui să retragă măcar o parte din bani. Reinvestind câștigul în mize mari pentru a câștiga și mai mult, cel mai probabil el va rămâne cu zero lei în cont. Lăcomia este o greșeală capitală în lumea jocurilor de noroc.

Să participe la turnee

Cazinourile online organizează periodic turnee de sloturi. Clasamentul este alcătuit fie în funcție de rulaj, fie în funcție de cel mai mare câștig egalizat după o rotire sau după un număr fix de runde consecutive. Pe lângă recompensele primite în cazul în care termină pe unul dintre locurile premiate, jucătorii au parte de mai mult suspans (fiind în competiție cu alți pariori) și acumulează experiență care le poate folosi pe viitor.

Să se oprească atunci când este cazul

Experiența jocului la sloturi este ok cât timp jucătorul se află într-o stare fizică și psihică bună. Cineva care este obosit sau supărat nu se bucură de această distracție așa cum ar trebui, deci ar fi mai bine să închidă site-ul/aplicația și să revină atunci când se poate bucura de sloturi. Norocul este atras de starea de bine.