La ce să fii atent când joci la păcănele online

La ce să fii atent când joci la păcănele online

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurijocuri de noroc, pacanele
Ultima actualizareMarti 28 septembrie 2021
Vizualizari235

Voteaza & Distribuie

Descriere

Păcănelele sunt jocuri distractive, care îți pun la încercare norocul, oferindu-ți în același timp doza de risc necesara trăirii unor emoții intense. Există numeroase jocuri pe care le poți alege, în funcție de preferințele legate de tematică, modul de joc sau de recompensare. Exista sloturi clasice, cu câteva rotiri și simboluri și sloturi care încorporează inteligența artificială avansată, cu runde suplimentare, mini-jocuri, câștiguri progresive și efecte grafice si de sunet surprinzătoare.

Chiar dacă acest tip de jocuri presupun doar noroc, există anumite lucruri pe care trebuie să le iei în considerare atunci când începi o sesiune de sloturi. Descoperă în continuare la ce trebuie să fii atent când joci la păcănele.

Licența cazinoului


Înainte de a-ți face cont și de a juca la un cazino online, verifică dacă acesta are o licență valabilă de la Oficiul Național al Jocurilor de Noroc (ONJN). În România, orice operator de jocuri de noroc trebuie să aibă o astfel de licență, care se acordă pe o anumită perioadă de timp. Așadar, verifică și dacă aceasta nu a depășit termenul de expirare. Numărul și data de expirare a licenței trebuie să se găsească pe pagina principală a site-ului, alături de sigla ONJN.

RTP-ul jocului

Jocurile de păcănele folosesc același principiu de joc, care constă în alinierea unor simboluri ca urmare a rotirii unor cilindri. În prezent, atât sloturile de la aparate, cât și cele online nu mai folosesc cilindri fizici, imaginile fiind generate de un software care include un generator de numere aleatorii. Totuși, fiecare joc are un RTP diferit. Acest termen denumește rata de returnare a fondurilor către jucători. Mai exact, RTP-ul controlează ce procent din banii jucați de jucători se întoarce la aceștia.

RTP-ul se calculează pe o perioadă mai lunga și este sub 100%, pentru ca operatorul de jocuri sa poată face profit. Dacă alegi un joc cu o rată de returnare ridicată, vei câștiga mai des, însă este foarte probabil ca liniile sa nu genereze câștiguri prea mari. Jocurile cu RTP mai mic aduc deseori câștiguri mai mari, dar mai rare. Însă, doar norocul decide dacă tu sau alt câștigător veți fi în tabăra câștigătorilor sau a pierzătorilor.

Bugetul rămas

Când joci la păcănele, este ușor sa te lași dus de val și să joci sume importante. Ține cont tot timpul de sumele jucate pentru a evita pierderile mari. Daca pierzi mult la o singură sesiune, îți reduci practic posibilitatea de a te distra în alte zile. Nu ești mereu norocos, așa că cel mai indicat este să îți stabilești o limită de pierdere. Dacă, de exemplu, limita este de 100 de lei și ai un buget de start de 300, înseamnă că, în momentul în care ajungi să ai 200 de lei în cont, este timpul să te oprești.

Valoarea câștigurilor


Așa cum există posibilitatea de a pierde, ai și șansa de a câștiga. Jocurile de noroc sunt imprevizibile, iar păcănelele online nu fac excepție. Stabilește un prag de retragere a câștigurilor, pentru a putea profita de ele. Tentația de a juca în continuare după atingerea pragului, pe mize mai mari, este mare, așa că ține cont de acest lucru pentru a nu pierde ce ai acumulat cu greu.

Impactul asupra activităților obișnuite


Sloturile sunt atât de distractive încât este ușor să te pierzi in lumea lor. Nu le aloca timp sau bani necesari pentru activitățile zilnice și creează-ți o disciplină de joc. Dacă, totuși, nu reușești să joci responsabil și devii dependent, cere ajutor apropiaților și persoanelor specializate.

Păcănelele online îți oferă ore de relaxare și senzații tari. Fii atent la lucrurile pe care le-am detaliat mai sus, alege un cazino online de pe CazinoZ și distrează-te la maximum.

Sursa foto: freepik.com/free-photo/win-yes-wow-job-win_16443938.htm#page=1&query=slots&position=7