7 motive pentru care să vizitezi Cap Aurora în această toamnă

7 motive pentru care să vizitezi Cap Aurora în această toamnă

Detalii

CategoriiTurism
Taguricalatorii, concediu, litoral, Marea Neagra, vacanta
Ultima actualizareLuni 14 noiembrie 2022
Vizualizari66

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cap Aurora, considerată și „Perla litoralului românesc” este una dintre cele mai frumoase stațiuni de la malul Mării Negre, oferind turiștilor activități și divertisment indiferent de perioada din an! Aici, toamna te bucuri de o altă înfățișare a mării, alături de o briză răcoroasă și un miros permanent fresh. Indiferent dacă urmează să petreci un city break pe litoralul românesc sau ți-ai propus să descoperi frumusețea țărmului maritim pentru mai multe zile, cu siguranță nu vei regreta o astfel de vacanță! Iată deci 7 motive pentru care să vizitezi Cap Aurora în această toamnă!!

Cazare de lux în apropierea plajei

Hotelul Mera Onix de pe litoralul românesc, din stațiunea Cap Aurora, te așteaptă fie vară, toamnă, iarnă sau primăvară cu servicii de 4 stele, facilități de lux și ospitalitate incredibilă! O astfel de cazare nu oferă doar un loc de odihnă, ci este gata să te încânte cu diferite activități chiar și atunci când vremea nu este de partea ta! Vei descoperi un sejur all inclusive cu bufet suedez, piscine indoors și în aer liber, cazare pentru toate tipurile de turiști: solo, cuplu, familie, grup de prieteni, Kids Club și multe alte avantaje pe care le vei descoperi direct la unitatea de primire!

Răsărit de poveste

Atunci când este senin, răsăritul de toamnă este extraordinar, fie că vrei să-l vezi de la balconul unității de cazare, alături de un peisaj irezistibil și auriu al frunzelor de toamnă, sau vrei să te bucuri de aerul proaspăt și răcoritor al dimineții chiar de pe plajă sau faleză. Indiferent de locul de unde vei observa răsăritul, ia cu tine aparatul de fotografiat și o jachetă!

Descoperă deliciile culinare de toamnă

Dacă îți plac gustările și mesele servite pe litoralul românesc în perioada sezonului estival, atunci Cap Aurora îți pune la dispoziție diferite meniuri de toamnă, irezistibile, pentru toate gusturile și vârstele! Încearcă rețetele fie la restaurantul unității de primire la care ești cazat, dar și la localurile cochete și boeme din stațiune!

Vânat de scoici și melci

Dacă vara este dificil să găsești scoicile perfecte din cauza aglomerației, toamna îți va fi dificil să te oprești din cules! Plajele libere găzduiesc modele variate de scoici și melci, astfel încât vei putea crea o colecție impresionantă! Este o activitate excelentă de făcut alături de copii sau chiar poți organiza un concurs pentru grupul de prieteni!

Tratament cu apă minerală mezotermală

Cap Aurora oferă tuturor turiștilor tratamente cu apă minerală mezotermală ce ajută la ameliorarea bolilor de piele, respiratorii, cardiace, afecțiuni ale sistemului osos etc. Majoritatea oaspeților acestei stațiuni își îndreaptă atenția către aceste facilități naturale, cât și a tratamentelor aparte și practice, precum băi calde, împachetări cu nămol, masaje.

Descoperi străduțele stațiunii

Cap Aurora oferă străduțe acompaniate de case pitorești și rustice, cât și de hoteluri și clădiri moderne, parcuri și spații pline de flori și plante, parc de distracții, magazine de suveniruri și zone cu priveliști deosebite. Vara este dificil să apreciezi stațiunea cu tot ce are de oferit, însă toamna este întocmai momentul perfect! Mai mult, te poți chiar bucura de plaja goală și liniștită, cât și de activitățile pe care le poți face aici: volei, fotbal, jogging etc.

Plajă deosebită


Nu în ultimul rând, Cap Aurora găzduiește o plajă deosebită, cu golfuri ce intră adânc în mare. Acestea nu doar că oferă stațiunii un aspect aparte, însă reduc intensitatea valurilor, făcând astfel plaja perfectă pentru copii și nu numai! Tot datorită golfurilor, în Cap Aurora sunt organizate adesea cantonamente sportive.

După cum ai observat, Cap Aurora are multe de oferit atât vara - în sezonul estival, cât și în perioada anotimpului rece. Alege activitățile favorite și distrează-te alături de cei dragi într-un sejur deosebit. Deși e toamnă, ia cu o tine o cremă de soare pentru a te proteja de razele timide ale acestuia!

Sursă foto: Shutterstock.com