5 caracteristici care definesc un dulap metalic solid

Detalii

CategoriiRegional
Taguridulapuri
Ultima actualizareMarti 15 februarie 2022
Vizualizari404

Voteaza & Distribuie

Descriere

Mobilierul metalic este foarte des intalnit in institutiile publice, de invatamant, in unitatile medicale, atelierele de reparatii, santiere si locuintele private. Structura sa robusta l-a propulsat rapid in topul celor mai rezistente piese de mobilier, trecand cu succes testul timpului. Daca esti in cautarea unui produs durabil, care sa pastreze in cea mai buna stare documente sau obiecte importante, investeste intr-un dulap metalic de calitate. Fara indoiala, acesta va fi utilizat de generatii la rand, in cele mai bune conditii. Iata 5 caracteristici care definesc un dulap solid din metal!

1. Rezistenta in timp
Materialele de fabricatie si structura de rezistenta ii asigura acestui mobilier durabilitatea si robustetea. Tabla de otel profilata, de prima calitate, cu grosimea de 0,7 mm si nervurile longitudinale laterale si cele de pe usa ofera mobilierului o rezistenta sporita.

Vopsirea dulapului in camp electrostatic reprezinta cea mai buna solutie atunci cand se urmareste impiedicarea exfolierii si a degradarii aspectului estetic in timp. In plus, modelele de dulap ignifug, acoperite de un strat de vopsea termorezistenta, sunt foarte solicitate pentru rezistenta de pana la 6 ore la foc deschis. Astfel, actele de importanta majora sau echipamentele inflamabile si substantele periculoase pot fi depozitate in siguranta, evitand un adevarat dezastru in cazul unui incendiu sau al unei explozii.

2. Utilizari specifice anumitor domenii de activitate
Clasificarea acestor produse in functie de domeniile de activitate pentru care au fost realizate constituie un avantaj major. Astfel, vei putea utiliza diferite tipuri de dulapuri concepute special pentru scule sau unelte, pentru substante periculoase, medicamente, obiecte de curatenie sau desene si harti.

Ai un birou de proiectare sau un cabinet medical? Administrezi un atelier auto sau de reparatii? Acestea sunt doar cateva dintre situatiile in care poti apela la caracteristicile profesionale ale unui dulap metalic. Toate documentele si instrumentele de lucru vor fi perfect organizate si depozitate in conditii de siguranta.

3. Compartimentare variata
Interiorul unui dulap din metal poate fi extrem de incapator. Desi la exterior modelele de dulapuri nu se diferentiaza prea mult, compartimentarea interioara este proiectata astfel incat sa indeplineasca toate cerintele unui birou sau unui mediu de munca. Posibilitatea de a regla politele pe inaltime asigura reconfigurarea spatiului interior in functie de necesitatile de depozitare.

Compartimentarea este deosebit de variata, putand opta pentru un dulap metalic cu 1 pana la 12 polite, cu polita si seif, polita si sertar, 3 polite si 3 sertare sau 3 polite si 4 sertare. Daca intentionezi sa depozitezi obiecte grele, politele sustin o greutate intre 30 si 130 kg, in functie de model. Structura rezistenta a rafturilor nu le va permite curbarea sub greutatea la care vor fi supuse.

4. Dimensiuni potrivite oricarui spatiu
Organizarea optima a spatiului disponibil din incaperi si holuri poate imbunatati considerabil activitatea din acel mediu. Marimile dulapurilor variaza de la cele mai mici dimensiuni, de 500x450x1000 mm, pana la cele mai mari, de 1800x600x2500 mm. Culorile usilor acopera o paleta cromatica bogata de la alb, negru si nuante de gri, la portocaliu, galben, rosu, verde si albastru.

5. Usi batante sau glisante
Modelele de dulap metalic cu usi batante sau glisante pot ocupa spatii diverse, fara sa ii incomodeze pe angajati sau pe cei care tranziteaza incaperile respective. Chiar daca suprafata in care iti desfasori activitatea nu este foarte generoasa, cu un dulap cu usi glisante poti salva din spatiu, deschiderea usilor nemaifiind un obstacol pentru nimeni.

Investeste inteligent, achizitionand un dulap metalic de calitate, care va rezista ani la rand, fara a necesita reparatii sau alte interventii speciale.