2020, anul ”Work from home”

Detalii

CategoriiEconomie
Tagurijob, Locuri de munca, scaune
Ultima actualizareLuni 11 mai 2020
Vizualizari1145

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pandemia de Coronavirus ne-a determinat pe mulți dintre noi să lucrăm de acasă, tocmai pentru a limita interacțiunile sociale cu alte persoane din mijloacele de transport în comun și cu restul colegilor. Și, oricât de multe avantaje ar avea munca în regim homeoffice, uneori trebuie să recunoaștem că este dificil să ne păstrăm motivația și productivitatea din confortul propriei locuințe. Specialiștii spun, însă, că nu doar acest an este dedicat muncii de acasă, ci afirmă că joburile în regim remote vor fi din ce în ce mai populare și pe viitor. Astfel, propunerea noastră este să îți amenajezi în propria locuință un spațiu dedicat orelor de lucru, care să te inspire și care să te ajute să te concentrezi. Pentru a crea un birou la tine acasă, poți descoperi oferta de produse de pe altex.ro, care te așteaptă cu o mulțime de suprize!

Must have în 2020: Un birou dotat cu tot ce ai nevoie

Atunci când lucrezi de acasă, știm cât este de tentant să îți iei laptopul pe canapeaua confortabilă din living; totuși, pentru un plus de productivitate îți recomandăm să te așezi la birou. Pe altex.ro găsești tot ceea ce ai nevoie pentru acest lucru, de la diverse piese de mobilier, până la accesorii de birotică și papetărie. În plus, dacă ai nevoie de un scaun de birou, îl poți comanda tot de pe site. Ai la dispoziție o gamă variată de modele, cu sau fără brațe, fixe sau cu înălțime reglabilă, cu tapițerie elegantă din piele naturală sau ecologică, din stofă sau din material textil. Un scaun de bună calitate îți va oferi confortul necesar și te va ajuta să menții o postură corectă pe toată durata orelor de muncă.

Gadgeturi și softuri demne de generația 2.0

În era în care ne desfășurăm multe dintre activitățile cotidiene pe Internet, avem nevoie de gadgeturi și softuri performante. Dacă lucrezi de acasă, cu atât mai mult trebuie să ai la dispoziție programe și aparate care să îți faciliteze munca și totodată, să o facă mai plăcută. Altex.ro este, și de aceasta dată, magazinul online care îți vine în ajutor pentru a-ți tehnologiza spațiul de lucru din propria locuință. Pentru început, vei avea nevoie de un smartphone performant, pentru a putea ține legătura cu restul colegilor și cu clienții. De exemplu, un iPhone, cu rezoluție video de 4K este ideal pentru conferințele video cu toți cei de la birou. În plus, în timpul liber, acesta se transformă într-un aparat foto ideal pentru a surpinde ipostaze haioase și pentru a le împărtăși cu prietenii în mediul virtual. Dacă îți dorești și tu un astfel de telefon, îl poți comanda de pe altex.ro, la un preț special. Tot ce trebuie să faci este doar să îți alegi modelul potrivit!

Nu uita să adaugi în coșul de cumpărături și un kit licențial Microsoft Office care îți va fi de mare ajutor în organizarea și rezolvarea task-urilor. Anul 2020 ne oferă posibilitatea de a experimenta munca din afara biroului. Din fericire, grație magazinelor online, ne putem adapta spațiul de acasă astfel încât să creeăm un loc ideal pentru a lucra în cele mai bune condiții.

Sursă foto: pxfuel.com/en/free-photo-xpybj