1 Aprilie - Pacaleli demodate?

1 Aprilie - Pacaleli demodate?

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3452

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ne place sau nu, in prima zi a lunii aprilie, nu putem trece neobservati. Fie ca un prieten iti spune ca se muta din tara, vine cu dovezi, iar tu uiti nu doar in ce zi esti ci si in ce galaxie, fie ca ramai fara subiecte la birou si nu ti se permite sa scrii, iar, despre 1 Aprilie, cate o pacaleala te asteapta la orice colt.

Zambet fortat


Zambet fortatAceasta zi e indragita mai mult de copii, ceilalti au obosit sa alerge printre farse si ajung sa le numeasca demodate, poate asa le alunga. De arlechini si clovni nu te poti feri. Ori pe strada, dar mai ales la serviciu, cineva o sa se gaseasca mereu pus pe sotii. O privire ascutita si cateva injuraturi nu reprezinta cea mai buna solutie. Iar in turnul de fildes nu e recomandat sa te inchizi.


Multi au inceput sa considere pacalelile de 1 Aprilie, atat de celebre candva, demodate, in zilele noastre. Cam toti trec fara ganduri cu suste peste ziua asta. Unii nici nu isi dau seama ce zi e sau nu asociaza inceputul de aprilie cu vreo farsa.


Ca se intampla ca vreun conducator de tara sa prevada sfarsitul recesiunii pentru sfarsitul lunii martie, poate fi interpretat de unii ce mai cred si sunt loviti de glume, intr-o pacaleala pregatita din timp pentru ziua de 1 Aprilie.


Iar daca se intampla ca tocmai in aceasta zi sa ai ceva important si deloc neserios de anuntat, te vei lovi de cei mai incapatanati si deloc creduli oameni. Totul va fi aruncat in sertarul glumelor si abia mai apoi isi vor da seama ca unii nu renunta la sobrietate nici macar in ziua asta.


Prin urmare, chiar daca te nu te afli in barca potrivita pentru aceasta zi, un zambet perfid ori o mina speriata pot fi mereu agatate, ca sa nu te excluda nimeni din grupul petrecaretilor. Pana la urma, asa participi vrei-nu vrei la pacaleala.


sursa foto: deviantart.com