Cele mai tari cazi de baie din lume

Detalii

CategoriiEducatie
TaguriParis
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari7198

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cand vine vorba de resorturile cu foarte multe stele, luxul atinge deja cote nebanuite. Nici baile nu pot face nota discordanta, astfel ca au fost dotate cu cele mai tari cazi de baie din lume. Aceste cazi in editie limitata ridica spalatul la rang de arta si lux.




Cada Caribbean Paradise


Cada Caribbean Paradise




Aceasta cada ce poarta numele de Caribbean Paradise este echipata cu 25 de orificii pentru hidromasaj, 12 orificii cu viteza mare si 12 cu viteza medie, 8 orificii de mici dimensiuni care se rotesc si 4 orificii pentru ozon. Cada este confectionata dintr-un material acrilic si are forma de barca. Pune la dispozitie norocosului cumparator noua moduri de terapie prin hidromasaj si 50 de posibile combinatii ale acestora.


Si mai impresionant este faptul ca aceasta cada vine dotata echipament hightech, astfel incat sa nu va plictisiti cand faceti baie sau pur si simplu va relaxati sub imperiul bulelor de aer. Cada are incorporat un televizor cu protectie impotriva stropirii cu apa, DVD/CD player incorporat si patru boxe de 100 W. Mai mult decat atat, a fost echipata cu un sistem de iluminare cu 25 de LED-uri sincronizate.




Cada Benedini


Cada Benedini din marmura




Aceasta cada joasa este realizata din marmura sculptata si este plasata in spatele unui perete de sticla ce ofera privelisti nemaipomenite din padure. Chiuveta si accesoriile metalice ale cazii sunt realizate de prestigioasa marca de lux Dornbracht, iar podeaua este pavata cu calcar portughez.




Cada vintage


Cada vintage imbracata in folie metalica




Baia designerilor americani de interior Andre Fisher si Jeffry Weismann este innobilata de aceasta cada marca Watermarks. Candelabrul de deasupra cazii este realizat din scoici si este totodata si sursa de apa. Cada, realizata in stil minimalist, este imbracata in folie metalica si este amplasata intr-o baie vintage, cu podele din lemn masiv si ferestre cu vitralii ce filtreaza lumina.




Cada Paris


Cada minimalista in forma de ou, din Paris




O alta cada realizata in stil minimalist apartine unui designer francez ce locuieste in Paris. Cada este confectionata din beton, are forma unui ou taiat pe jumatate si se muleaza perfect pe forma corpului uman. Peretii baii sunt placati cu folie metalica ce reflecta lumina iar candelabrul este vintage si a fost produs in anii '50.




Cada din travertin


Cada din travertin




Baia minimalista a directorului de PR ce lucreaza pentru designerul de moda Valentino este dotata cu o cada din travertin de culoarea piersicii, decorata cu sculpturi italiene. Pe peretele din fata cazii este montat un sistem audio de mare precizie apartinand prestigiosului brand Bang & Olufsen.




Cada Bahia


Cada scufundata in podea, in Bahia




Aceasta baie apartine unei alte angajate a designerului de moda Valentino, consultatul Charlene de Ganay. Construit in Bahia (Brazilia), baia are deschidere direct catre plaja si gradina si este acoperita cu paie, in stil brazilian. Cada este scufundata in podea si este pavata cu ciment slefuit. Suportul de prosoape din lemn provine din insula Bali.




Cada Spania


Cada ovala in Spania




Casa de vacanta a doi spanioli adaposteste o baie pentru oaspeti cu cada ovala si pereti din stuc colorat cu pigmenti naturali si nisip. Podeaua este realizata dintr-o roca rozalie de culoarea piersicii ce poarta numele de piedra de Sepulveda.




Cada Cocoon


Cada Energy Balance Cocoon




Aceasta cada hightech in forma de capsula este, de fapt, un mini spa multifunctional si, in acelasi timp, compact. Denumita Energy Balance Cocoon, cada este dotata cu functii de sauna, jet de apa, hidromasaj si fel si fel de bule binefacatoare pielii.