Cele mai bune rase de caini de familie I

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari12710

Voteaza & Distribuie

Descriere

Terra Nova

Terra Nova, initial crescuti pentru a fi caini de lucru in gerosul Atlantic de Nord, sunt catalogati drept cea mai cinstita, tandra si temperata rasa de caine din lume. Rabdarea lor legendara ii face foarte potriviti pentru familiile cu copii mici. Aceasta este cainele in care ati avea increder sa aiba grija de copilul dvs.

Papillon

Adesea priviti ca simpli caini de stat in poala, Papillonii sunt niste animale de companie perfecte mai ales pentru locuitorii de la oras. Este o rasa foarte jucausa, extrem de inteligenta, iubitoare de distractie si dornica sa faca pe plac, ceea ce o face ideala pentru familie. Cu tot farmecul lor, Papillonii nu sunt recomandati familiilor cu copii mici - nu din cauza ca vor fi un pericol pentru copii, ci chiar invers – sunt niste caini foarte fragili si se ranesc usor.

Golden Retriever

Golden Retrieverul este o rasa de familie de o lunga perioada de timp deja, si pe buna dreptate - acest caine este un dragalas care iubeste pe oricine si pe toata lumea. Este perfect pentru familiile numeroase, pentru familiile mici, fie ca au bebelusi sau adolescenti. Golden Retrieverul este, de asemenea, una dintre rasele cele mai usor de dresat, combinand inteligenta si dorinta de face pe plac.

Pug

Desi fata lor a fost dintotdeauna o sursa de amuzament si tachinare, ei sunt temperati, prietenosi si calmi, dar suficient de activi pentru a fi distractivi. Ceea ce e cel mai important, Pugsii sunt rabdatori si robusti – un set de caracteristici perfecte pentru o familie, fie cu copii mici care se poate sa-i chinuie sau pentru apartament, pentru cei care vor sa se asigure ca animalul lor de companie nu va trezi cu vecinii cu un latrat si scheunat continuu.

Labrador

Prietenos, loial si entuziast, labradorul munceste din greu, se joaca din greu si mananca din greu la sfarsitul zilei, dupa atata distractie. Fiind bun cu copii si foarte inteligent, este unul din cei mai populari caini care activeaza in campul muncii. Labradorii sunt potriviti pentru o familie care are nevoie de un partener pentru activitati in aer liber si care are copii mici.