4 carti despre diete

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriFitness
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1932

Voteaza & Distribuie

Descriere

How to Eat Like a Hot Chick„Slim for Life"



Este o carte care iti propune sa notezi tot ce consumi intr-o saptamana. Inventariind tot ce mananci, imparte foaia in doua coloane: sanatos si nesanatos. Iti va fi mult mai usor sa renunti la unele gustari sau deserturi cand o sa le vezi scrise cu pixul. Pe lista de NU se afla: zaharul, junk food-ul, sarea, orezul alb. Tot in carte veti gasi nelipsitele reguli de a consuma multe fructe si legume proaspete, de a bea multa apa si de a face miscare zilnic. Bonus, un sfat important: nu merge la cumparaturi pe stomacul gol.



„The All-New Atkins Advantage"



Cu siguranta dieta Atkins iti suna cunoscut, ai auzit-o probabil cel putin o data de cand te-ai hotarat sa slabesti. Aceasta carte te sfatuieste sa mananci carne rosie, de pui si de peste, branza, nuci, avocado si masline, dar si sa stai cat mai departe de carbohidrati: cartofi prajiti, cornuri sau pizza. Desi dorinca sa ajute pe toata lumea, cartea ne intampina cu un mesaj intepator: "daca vrei sa slabesti 15 kg in doua saptamani, cand are loc reuniunea de zece ani cu colegii de liceu... Atkins nu e pentru tine!



„How to Eat Like a Hot Chick"



Daca vrei sa se spuna despre tine ca esti o "hot chick", prima regula este sa uiti ca exista fast-food, pui prajit si hot-dog. Cand te nimeresti intr-o cafenea, fa-te ca nu vezi in meniu bauturile cre au "latte" sau „mocha" in denumire.



„The Ultimate TEA Diet"



Doctorul Ceai, Mark Ukra Collins, dezvaluie in cartea sa secretele ceaiului si felul in care cum poate licoarea sa ne ajute sa slabim, cum taie pofta de dulce si de mancare, cum scade colesterolul si cum poate transforma grasimea in energie.