World LUMEN Congress

Detalii

Telefon
0332141134
Categorie
Anunturi diverse
Modificat
acum 5 ani si 1 luna
Vizualizari
764

Voteaza & Distribuie

Descriere

In 2016, LUMEN sarbatoreste 15 ani de activitate!
Cu ocazia celei de-a 15 -a aniversare, Asociatia LUMEN,Centrul de Cercetari Socio- Umane LUMEN, LUMEN Conference Center, Editura LUMEN (RO) si LUMEN Media Publishing (UK) organizeazaWorld LUMEN Congress 2016. Logos Universality Mentality Education Novelty (WLC2016) in Iasi, Romania, 12- 17 aprilie 2016.
Prin editia desfasurata sub tematica “Logos Universality Mentality Education Novelty”,WLC2016 isi propune sa exploreze noile abordari in domeniile social si umaniste aducand impreuna, in Iasi, Romania, reprezentanti internationali ai lumii academice, practicieni, teoreticieni si experti ai sferei social- umaniste.
Sunt asteptate lucrari in domeniul stiintelor umaniste si sociale, fara a fi stabilita o granita disciplinara. De asemenea sunt asteptate lucrari in domenii de interes si nu numai, fiind incurajate abordarile transdisciplinare, care depasesc clivajul existent dintre teorie si empiric.
Centrul de Conferinte LUMEN, in calitate de organizator alWLC2016are o experienta de 5 ani in organizarea de evenimente stiintifice interationale, cu misiunea de a oferi un management profesional pentru conferinte organizate deCentrul de Cercetari Socio-Umane LUMEN.
Scopul Centrului este de a disemina rezultatele studiilor realizate de cadre didactice universitare si de studenti in programele de licenta, de master, doctoranzi, post-doctoranzi, practicieni, intr-un cadru organizat, facilitandu-se crearea unui cadru de discutii, feedback, si schimb de idei, cu scopul constructiei bazelor unor potentiale viitoare colaborari profesionale fructuoase cu specialisti romani si din straintate.
Sub umbrela Centrul de Conferinte LUMEN se organizeaza anual conferinte nationale si internationale, simpozioane, ateliere de lucru, dezbateri stiintifice, aten?ia expertilor Centrului de Conferinte LUMEN asupra logisticii si a detaliilor de planificare permitand Consiliului stiintific sa se concentreze asupra continutului stiintific al evenimentelor organizate, asigurand un grad ridicat de profesionalism.