Workshop Ethical Values in Social Work

Workshop Ethical Values in Social Work

Detalii

Telefon
0332141134
Web
http://lumen.international/
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 8 ani si 8 luni
Vizualizari
806

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sucursala Teritoriala Iasi a Colegiului National al Asistentilor Sociali din Romania, impreuna cu Centrul de Cercetari Socio-Umane LUMEN, Asociatia LUMEN si Universitatea Valahia din Targoviste, va invita sa contribuiti cu lucrari stiintifice in cadrul Workshop-ului Valori etice in Asistenta Sociala/Ethical Values in Social Work. Workshop-ul va avea loc in cadrul 2nd Central & Eastern European LUMEN International Conference. Multidimensional Education & Professional Development. Ethical Values | MEPDEV 2nd edition | 17-19 November 2016 | Targoviste, Romania.
Scopul Workshop-ului este de a dezbate practica sociala in cadrul provocarilor de etica contemporane. Sunt asteptate lucrari care sa abordeze problematica asistentei sociale actuale din perspectiva valorilor etice care o guverneaza, la nivel teoretic si practic, fara a trasa o limita precisa intre teorie si practica. Incurajam abordarile transdisciplinare care depasesc clivajul existent intre teorie si empiric.
Puteti trimite propunerile Dumneavoastra pe adresa lumeninternational15 @ gmail.com
Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati site-ul.

Participarea (fizica sau virtuala) la acest workshop este gratuita pentru cei care doresc sa publice in volumul colectiv “Ethics in Social Work Practice ” coordonat de catre Profesor Univ. Dr. Antonio Sandu (Universitatea Stefan cel Mare din Suceava) si Dr. Ana Frunza (Centrul de Cercetări Socio-Umane LUMEN, Iasi), publicat la IGI Global, USA.

Va asteptam cu drag!
Dr. Ana FRUNZA
Prof. Univ. Dr. Antonio SANDU