Vine de departe dar ne ajuta la sănătate

Vine de departe dar ne ajuta la sănătate

Detalii

Telefon
0771331331
Social links
Pret
92,5 LEI
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
633

Voteaza & Distribuie

Descriere

De multe ori am fost întrebați la Minunea Naturii de ce e așa de bună mierea asta care vine asa de departe? Ce are așa de special Mierea Manuka? Mierea noastra românească nu e buna?

Diferenta majoră și unicitatea mierii de Manuka este data de faptul că ea conține un factor unic in lume care se regăsește doar in polenul si nectarul arborelui de Manuka. Acest arbore de Manuka crește doar in Noua Zeelanda, deci acesta este singurul loc de unde se poate obține. Asta o face speciala si cautata.

Factorul deosebit conținut de mierea Manuka este metilglioxalul (MGO). MGO are multiple efecte asupra organismului nostru, majoritatea dintre ele fiind dovedite de studii clinice.

Așadar acțiunea terapeutică apeciala a mierii Manuka este data de acest factor MGO, care are următoarele efecte asupra organismului nostru:
- Este un puternic antibiotic și antimicotic natural
- Acționează inclusiv asupra Helicobacter Pylori, microorganismul incriminat deseori pentru probarea ulcerului gastric și a gastritelor.
- Este imunomodulator, stimulează vindecarea mai rapida a răcelilor și previne recidivele.

Asadar adunand proprietatile clasice ale mierii cu acest factor unic, Mierea Manuka are multiple indicații:

- Raceli si gripe banale sau chiar infectii recidivante
- Raceli recidivante la copii de gradinita si scolari
- Imunitate scăzută la copii
- Infecție cu Helicobacter Pylori
- Afecțiuni dermatologice, infectii fungice si dermatite

Asadar nu e vorba că mierea noastra românească nu e buna ci e vorba că nu conține acest factor antibiotic, astfel mierea romaneasca si Mierea Manuka nu prea pot fi comparate. Desi vine de departe merita sa ne inclinam atentia asupra mierii Manuka si sa o incercam pentru a ne convinge de efectele benefice.

Filtre

Produse: Diverse