Vand imobil P+3 Foisorul de Foc

vand imobil P+3 Foisorul de Foc

Detalii

Telefon
0743332423
Pret
800.000 EUR
Categorie
Anunturi Case / Vile
Modificat
acum 8 ani si 1 luna
Vizualizari
1311

Voteaza & Distribuie

Descriere

Imobilul P+3 se afla situat în zona Foișorul de Foc – Bulevardul Dacia a fost construit în perioada 1938-1940 si expertizat in august 2014.
Terenul aferent imobilului este in suprafata de 418 mp, amprenta la sol a constructiei fiind 213 mp (suprafata utila aprox. 852 mp) restul de 205mp reprezentand o curte interioara cu acces exclusiv prin doua culoare aflate in interiorul imobilului.

Structura de rezistenta este formata din plansee de beton armat cu grosimea de 40 cm cu cadre de tip I, grinzi si stalpi din fier-beton cu diametrul de 16, precum si zidarie autoportanta cu grosimea de 70 cm.

1.Subsolul - are in componenta 5 camere .Fundatia imobilului are o adancime de 4,5 m, structura de rezistenta a cladirii fiind calculata pentru o sarcina cu regim de inaltime P+5, in prezent fiind construiti P+3 Fiecare nivel are atat acces principal individual - prin intermediul unei scări din marmură din interiorul imobilului - cat si acces secundar individual - printr-o scara secundara din exteriorul imobilului.

2. Parterul - 3 camere, baie, bucatarie, terasa inchisa + garaj interior cu sistem de încălzire si usa de acces automata, garajul comunicand direct cu apartamentele din imobil fara a fi necesara iesirea in exteriorul imobilului.
De asemenea parterul este dotat integral cu tâmplărie PVC de origine germana, inclusiv terasa care comunică direct cu curtea interioară.

3. Apartamentele de la nivelele I si II, identice ca si compartimentare, sunt compuse fiecare din: 5 camere, 2 bai, terasa deschisa, logie aferenta dormitorului si balcon aferent bucatariei, dependintele si holurile fiind prevazute cu tamplarie PVC.

4. Mansarda are o inaltime de 2,8 m fiind compusa dintr-un apartament de 2 camere, baie si bucatarie cu tamplarie PVC + spatiu necompartimentat (neamenajat) in suprafata de 140 mp.

Filtre

Tip anunt: Vanzare