Vacanță exotică în Insulele Capului Verde

Vacanță exotică în Insulele Capului Verde

Detalii

Telefon
0268417866
Web
https://www.vacantesmart.ro/
Pret
800 EUR
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
273

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă ești în căutarea unei vacanțe inedite, Republica Capului Verde ca destinație de călătorie reprezintă alegerea ideală. Pentru cei care nu știu, Republica Capului Verde este un arhipelag format din zece insule superbe situat în Oceanul Atlantic.

Dintre acestea, cele mai vizitate de turiști și călători din întreaga lume sunt următoarele: Santao Antao, Sao Vicente, Sal, Boa Vista, Santiago, Maio. Într-o vacanță exotică în Insulele Capului Verde este de preferat pentru o experiență de călătorie cât mai autentică, să explorați mai mult de trei insule din cele zece ale arhipelagului.

Agenția de turism Smart Tours recomandă să luați pulsul insulei Boa Vista unde veți lua parte la cele mai cool petreceri, insula Santiago care este și cea mai populară insulă, pe care se află și capitala țării (orașul Praia), dar și insula Fogo pe care veți găsi singurul vulcan activ dintre toate aceste insule vulcanice.

Condiții de călătorie în Insulele Capului Verde

Fie că îți dorești să călătorești de unul singur, sau cu grupul de prieteni sau familia, o vacanță exotică în Insulele Capului Verde merită adăugată pe lista cu dorințe. Cu un climat însorit și cald pe tot parcursul anului și cu un peisaj divers, Insulele Capului Verde reprezintă o destinație unică de călătorie.

Înainte de porni la drum într-un sejur Capul Verde este esențial să cunoști condițiile de călătorie în această destinație. Așadar, ca cetățean român vei călători în acest paradis tropical în baza pașaportului cu o valabilitate de cel puțin șase luni a acestui document.

Începând din luna ianuarie a anului 2019, Guvernul de la Praia a decis ca cetățenii români să fie scutiți de plata taxei pentru vizele de scurtă ședere în scop turistic. Cu alte cuvinte, viza pentru un sejur în Insulele Capului Verde se acordă foarte ușor la sosirea pe aeroport. De asemenea, consultanții de travel Smart Tours îți vor oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru o călătorie în această destinație.

Atracții turistice în Insulele Capului Verde

Cu o diversitate istorică și culturală, Capul Verde este o destinație care merită vizitată la un moment dat în această viață. Un sejur în Insulele Capului Verde reprezintă alegerea ideală pentru orice tip de turist, această destinație oferind o experiență de neegalat tuturor turiștilor care ajung aici. Agenția de turism Smart Tours îți recomandă să încerci din numeroasele activități turistice cum ar fi scufundări, surfing, snorkeling, drumeții, alpinism, plajă.

Îți dorești o experiență inedită de călătorie? Hai în vacanță în Insulele Capului Verde să descoperi paradisul pe pământ. Dintre toate insulele, insula Sal este cea mai vizitată insulă din Capul Verde, aceasta fiind foarte însorită. Aici vei fi întâmpinat de plaje lungi și late cu nisip fin, cea mai frumoasă dintre ele fiind Plaja Santa Maria.

O altă activitate populară într-o vacanță exotică în Insulele Capului Verde este urcarea pe vulcanul Pico de Fogo, acesta fiind cel mai înalt vulcan din Capul Verde. Ascensiunea pe acest vulcan este permisă, deși activitatea lui vulcanică este una recentă, oferind turiștilor o experiență unică de drumeție.

Capul Verde este o destinație liniștită, aparte, cu o climă minunată, o destinație cu un mix de aventură cu relaxare care merită adăugată pe lista cu dorințe.

Tu când vei descoperi Insulele Capului Verde? Intră pe portalul de vacanțe smart și alege oferta potrivită pentru tine. Trimite cererea de ofertă, iar un consultant travel te va contacta pentru a-ți oferi detaliile necesare. Hai într-o vacanță exotică în Insulele Capului Verde!