Usi de interior

Usi de interior

Detalii

Telefon
0737009009
Categorie
Anunturi tamplarie
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
699

Voteaza & Distribuie

Descriere

Usi de interior

Folosite inca din vremuri preistorice, usile interioare sunt un accesoriu care schimba complet o casa, un apartament sau un birou, asta si datorita faptului ca inca multe case si apartamente au usi confectionate pe vrema lui Ceausescu, usi care erau cu tocurile vopsite iar foile de usi cu foarte mici diferente de nuanta, exact la fel in fiecare apartament din Romania.

Ceva foarte impersonal si cu un aspect ce da nota de uniforme! Sunt persoane care spun ca sunt mult mai trainice de cat cele noi, asa este, au fost foarte rezistente insa chiar daca mai functioneaza bine aceste usi sunt tototal uzate moral iar de multe ori ascund cuiburi de gandaci sau cari de lemn, plus ca ne avand garnitura ele nu se inchid etans, curentii de aer trec fara nici un fel de bariera iar izolarea termica si fonica este foarte mica. Nu mai spunem faptul ca de cate ori se inchid si se deschid fac un zgomot destul de mare.

De aici si faptul ca shimbarea usi-lor dintr-un apartament vechi schimba absolut totul aratand ca un apartament modern in care s-au facut multe investitii. Mai exact cu o suma nu foarte mare de bani va puteti schimba vechile usi si astfel in cazul unei viitoare vanzari veti avea cu singuranta de castigat datorita acestui fapt.