Uleiuri esentiale doTerra

Home Essentials Kit doTerra

Detalii

Telefon
0740215980
Social links
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 4 luni si 4 zile
Vizualizari
161

Voteaza & Distribuie

Descriere

Uleiuri esentiale doTerra

Întrebuințările și experiențele cu uleiurile esențiale variază în funcție de tipul acestora, dar există câteva uleiuri esențiale care sunt benefice indiferent că ești copil sau adult, femeie sau bărbat.

În continuare vom vorbi despre cateva tipuri de uleiuri esențiale benefice pentru fiecare membru al familiei. Acestea pot fi achiziționate individual sau împreună - HOME ESSENTIALS KIT DOTERRA. Acest pachet doTERRA este compus din cele mai utilizate uleiuri esențiale și cu difuzor, oferind oportunitatea de a experimenta beneficiile puternice ale uleiurilor esențiale.

Uleiuri esențiale benefice pentru IMUNITATE - uleiurile esențiale dōTERRA de Lavandă, Melaleuca și Oregano din Kit-ul Home Essential ajută la susținerea funcției imune sănătoase atunci când sunt luate intern.

Uleiuri esențiale benefice pentru întreținerea pielii - Un ten curat și luminos, cu aspect sănătos este scopul fiecăruia dintre noi, însă substanțele chimice din majoritatea produselor de pe piață, ii determină pe mulți să iși dorească remedii naturale. Melaleuca doTERRA, Lavender doTERRA sau Frankincense doTERRA îmbunătățesc aspectul tenului și ajută în problemele tenului.

Uleiuri esențiale benefice pentru DIGESTIE - ZenGest doTERRA conține Ghimbir, Fenicul si Coriandru care sunt recunoscute pentru efectele lor binefăcătoare în cazul disconfortului din zona abdominală.

Uleiuri esențiale benefice pentru Calmare - dōTERRA Deep Blue este perfect pentru un masaj liniștitor după o zi lungă de muncă sau orice altă activitate care provoacă tensiune arterială sau musculară.

Uleiuri esențiale cu putere de Curățare - Pe lângă beneficiile pe care le aduc pentru sănătate, uleiurile esențiale sunt renumite și pentru proprietățile lor de curățare, mai ales că multe persoane încep să caute soluții naturale pentru curățenia casei.
Așadar, fie că vrei să-ți îmbunătățești starea de sănătate, aspectul pielii sau îți dorești o casă curată fără soluții chimice, uleiurile esențiale sunt un ajutor de nădejde pentru întreaga familie. Află cum le poți cumpăra aici,