Tractari auto Timisoara - Arad - Deva - Resita

Tractari auto Timisoara - Arad - Deva - Resita

Detalii

Telefon
0728006008
Social links
Pret
100 LEI
Categorie
Anunturi servicii auto / moto
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
731

Voteaza & Distribuie

Descriere

Servicii de Tractari auto Timisoara - Arad - Deva - Resita

Ai ramas cu masina in drum si ai nevoie rapid de serviciul de asistenta rutiera pe raza judetelor Timis, Arad, Hunedoara sau Caras-Severin? Apeleaza cu incredere la specialistul in tractari auto: Promotor!

PROMOTOR Tractari-Timisoara.eu presteaza servicii de depanare, remorcare, asistenta rutiera. Am ajuns pe aceasta piata din dorinta de a face ceva mai bun. Intamplarea a facut sa cunoastem acest sector, din necesitatea serviciului. Dorim sa oferim calitate la cele mai mici preturi! Venim in ajutorul dumneavoastra oricand si oriunde!

Pe langa serviciile de tractari auto, va punem la dispozitie si alte servicii de asistenta rutiera, un hotel de anvelope, service roti, stand de testare, statie ITP, service de mecanica si electronica, diagnoza computerizata precum si asigurari de asistenta rutiera. Daca esti in cautarea unui profesionist in domeniu, atunci Promotor este solutia ideala pentru tine.

Pe langa experienta si profesionalismul echipelor de la cele doua service-uri auto Promotor -Automeister, puteti adauga si garantia suportului european oferit de apartenenta la Automeister.