TOP 5: Ce experimentezi și vizitezi în Bali

TOP 5: Ce experimentezi și vizitezi în Bali

Detalii

Telefon
0268417866
Social links
Pret
817 EUR
Categorie
Oferte / Pachete Turistice
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
630

Voteaza & Distribuie

Descriere

Experiențe de neratat în Bali, Indonezia
Bali va rămâne întotdeauna insula mistică, înconjurată de vulcani activi, spații boeme, munți impunători și plaje exotice, pe care toată lumea dorește să ajungă, pentru a experimenta câte puțin din toate acestea. Bali este o insulă în care activitățile sunt numeroase și variate și de aceea am strâns pentru tine, iubitorule de călătorii, câteva experiențe de neratat pe această insulă.

Înainte de a pleca în vacanța ta exotică în Bali este bine să te gândești ce fel de așteptări ai de la acest loc: vrei o vacanță în care să zbori cu parapanta deasupra munților, poate vrei să faci cumpărături și să mănânci din produsele locale, sau vrei un concediu autentic și liniștit în care să încerci câteva clase de yoga. Indiferent de ce anume vrei să încerci, credem că dimensiunile reduse ale insulei îți vor lăsa loc de experimentat și explorat cam tot ce are Bali de oferit.
  1. Ubud: centrul spiritual al insulei Bali și locul în care se concentrează toată energia este fără îndoială Ubud. Ubud se traduce prin oameni, muzee, temple, yoga, câmpuri cu orez, grădini și parcuri. Poți experimenta un traseu de bicicletă sau te poți plimba pe scuter prin Ubud, poți opta pentru un curs de yoga, te poți răsfăța la unul din spa-urile luxuriante printr-un masaj balinez, poți vedea piese de teatru și spectacole de dans. Cu alte cuvinte, Ubud este o experiență unică pentru toată lumea
  2. Seminyak: la polul opus localității Ubud se află orașul Seminyak, care se caracterizează prin lux și stil. Noi recomandăm aici să luați pulsul unei petreceri pe plajă la apus de soare și să vă răsfățați papilele gustative în sejurul dvs. exotic cu cele mai inedite specialități occidentale
  3. Testează cafeaua Kopi Luwak: această cafea este rezultată din boabe de cafea, ce sunt digerate și eliminate de un animal specific din Indonezia. Fără doar și poate, Kopi Luwak a fost clasificată ca fiind cea mai scumpă cafea din lume și se găsește în Bali.
  4. Terasele de orez: insula Bali este faimoasă pentru terasele de orez din această zonă, ele fiind expuse în toate cataloagele de prezentări ale insulei. Să te plimbi și să admiri o faimoasă terasă de orez face ca vacanța ta din Indonezia să devină o experiență în sine, care să te conducă la o cunoaștere mai în detaliu asupra stilului de viață balinez. Noi recomandăm terasele de orez Jatiluwih și Tegalalang: prima este pentru cei care vor un strop de liniște și vor să evite aglomerația turiștilor, iar cea de-a doua este dintre cele mai vizitate terase din orez din Bali, fiind și cea mai populară.
  5. Cascada Tegenungan și răsăritul soarelui în satul Pinggan: pentru că nu ne-am hotărât pentru locul 5 pe care dintre cele două activități să le alegem, le-am inclus așadar pe ambele. Cascada Tegenungan este bine ascunsă în satul Ubud, iar căderea spectaculoasă a apei te va fascina instant. Iar în ceea ce privește răsăritul în satul Pinggan va fi o experiență memorabilă, pentru care va trebui să te trezești destul de devreme pentru a întipări pe retină o priveliște desprinsă parcă din povești fantastice.

Ofertele la sejururile exotice Bali așteaptă cuminți să fie explorate. Vizitați site-ul nostru de vacanțe și haideți să alegem împreună destinația pentru vacanța ta exotică!

Filtre

Destinatii: Indonezia