Termometru Galino 330

Termometru Galino 330

Detalii

Telefon
0748133088
Pret
95,6 LEI
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
846

Voteaza & Distribuie

Descriere

Termometrul GALINO 330G este un produs cu design original si aspect placut ce se datoreaza formei cilindrice si a bulelor din sticla cu lichid colorat ce adauga un strop de culoare oriunde l-ati amplasa. Acest produs de origine germana este fabricat de catre cei de la TFA Dostmann si face parte dintr-o gama de termometre ce poarta numele lui Galileo Galilei, inventator a carei inventie a influentat crearea acestor dispozitive neobisnuite de masurare a temperaturii.

Capabil sa masoare temperaturi intre 18°C si 26°C, fiecare din cele cinci bule colorate (albastru, verde, galben si rosu) dispun de o bucata mica de metal de culoare aurie ce reprezinta temperatura prin intermediul unor cifre. Dispozitivul este fabricat complet din sticla in forma unui tub lung de 330mm cu un diametru de 50mm si o greutate de 611g.

Sferele din interior sunt umplute cu diferite lichide colorate pentru a le oferi un aspect placut dar si pentru a le calibra in asa fel incat toate sferele sa aiba aceeasi densitate, apoi etichetele aurii de greutati diferite sunt atasate de sfere. Rezultatul se va rezuma ca fiecare sfera sa difere in densitate de cealalata, iar densitatea tuturor va fi foarte apropriata de densitatea apei din tub.

Deoarece densitatea este influentata de temperatura apei din interior, in momentul unei schimbari, bulele vor pluti sau se vor scufunda, cele mai apropriate de mijlocul tubului, mai exact partea superioara a tubului reprezinta temperatura curenta.
Caracteristici:
Gama de masurare: 18 ... 26°C
Dimensiuni: Ø 50 mm, 330 mm
Greutate: 611 g
Bule: 5 buc
Culori: bule multicolore cu etichete metalice aurii

Filtre

Produse: Diverse