Stickerele decorative

Stickerele decorative

Detalii

Telefon
0762876816
Categorie
Anunturi mobila si accesorii
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Vizualizari
377

Voteaza & Distribuie

Descriere

Decostick.ro vine în ajutorul tău cu stickerele decorative de cea mai bună calitate care pot fi dezlipite foarte ușor, sunt ieftine și se găsesc într-o variată gamă de culori. Autocolantele de perete și sticlă sunt un mod amuzant și accesibil de a transforma orice cameră monotonă într-o încăpere elegantă și cu personalitate. Pot fi realizate în multe forme, dimensiuni și culori și pot fi atașate pe geamuri, vitrine, laptop, dulap, pereți, în living, dormitor, bucătărie sau camera copilului.

Stickerele de perete sunt expresii ale personalității individuale, ele putând crea o iluzie de un design pictat atunci când se utilizează în special stickere de culoare mată. Pe lângă multitudinea de autocolante de perete și sticlă, DecoStick.ro îți pune la dispoziție o gamă largă de tablori pe pânză canvas.

Realizăm tablouri personalizate, poze printate pe pânză canvas - în funcție de preferințele clientului: poza printată poate fi cu o persoană dragă, tablou de nuntă, tablou de botez, tablouri cu peisaje, reproduceri de opere de artă etc. Un tablou personalizat poate fi un cadou deosebit precum și o modalitate elegantă de a păstra vie o amintire.