Steaguri personalizate

Steaguri personalizate si alte materiale publicitare eXpoPrint.ro

Detalii

Telefon
0757141410
Pret
100 LEI
Categorie
Anunturi tiparire
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
737

Voteaza & Distribuie

Descriere

Steaguri personalizate

In anul 1993 a luat fiinta societatea Leaota Design SRL, companie care a dar startul in competitia celor mai bune firme romanesti, care produc, importa si comercializeaza materiale publicitare indoor si outdoor. Dupa mai bine de 26 de ani de activitate, si continue schimbari pentru a pune la dispozitie clientilor cele mai moderne materiale de publicitate de interior si exterior, eXpoPrint.ro se situeaza in Top-ul acestora.

eXpoPrint este intr-o continua dezvoltare a gamei largi de produse publicitare la standarde inalte de calitate, si totodata asigura vizibilitate brand-urilor, care aleg sa fie partenerul de incredere al eXpoPrint.ro
Colaborarea prietenoasa, transparenta si profesionala de B2B este menita sa ofere valoare si sa ajute companiile sa transmita mesajele brand-ului catre potentialii clienti.

Expunerea mesajelor publicitare atat indoor, cat si outdoor se efectueaza prin sisteme expozitionale si afisare precum: steaguri, steaguri vela, steag publicitar, pop up textil, pop up spider, counter desk, totem textil, totemuri textile, totem carton, totemuri carton, mese sampling, roll up banner, standuri brosuri, cub modular, cuburi modulare, steaguri publicitare, steag personalizat, steaguri personalizate, steag lacrima, steag pana, steag rectangular, steag dreptunghiular, stegulete personalizate, baza steaguti, stalpi ghidare, panouri click, rame click, suporturi click, standuri, standuri brosuri si multe altele.

Atunci cand iti doresti materiale publicitare precum steaguri personalizate sau orice alte modalitati de marketing clasic prin expunere print, eXpoPrint.ro iti sta la dispozitie! Viziteaza-ne si vezi ce poti primi cadou la fiecare comanda sau de ce oferte personalizate poti profita! Transport gratuit in Bucuresti si Rapid in tara!