Spatiu de productie la vanzare

Detalii

Adresa
Busteni
Telefon
0729222646
Web
http://houseimobiliare.ro/
Pret
290.000 EUR
Categorie
Anunturi spatii comerciale / birouri
Modificat
acum 8 ani si 10 luni
Vizualizari
1036

Voteaza & Distribuie

Descriere

Spatiu de productie la vanzare, Amplasat stradal, cu locuri de parcare proprii amenajate pentru clienti la bulevard si in curtea interioara pentru angajati. Acces TIR in curte pentru aprovizionarea cu materie prima si livrarea produselor finite.
Spatiul de productie se desfasoara pe 2 niveluri, cu doua scari de acces, legatura pe verticala intre acestea. Cladirea este dotata cu toate facilitatile necesare productiei, respectiv curent trifazic de mare putere, sistem de ventilatie, sistem de incalzire si climatizare, multiple spatii de depozitare si facilitate pentru angajati cum ar fi vestiare, grupuri sanitate separate, spatii de relaxare.
Pentru o activitate complexa de proiectare, coordonare, expunere produse finite si administrare a afacerii cladirea dispune de receptie, show-room, de birouri, sala de consiliu si negocieri etc.Imobilul dispune deo suprafatade 4432 mp teren, Hala de productie C1 cu o suprafata construita de 430 mp, constructie reamenajata in 2007, imobil din beton,caramida, placi metalice, lemn si acoperitoare din tabla.
Constructie administrativa C2 cu o suprafata construita de 184 mp, constructie reamenajata in 2007, imobil din beton, caramida, placi metalice, lemn si acoperitoare din tabla.
Constructie administrativa C3 cu o suprafata construita de 70 mp, constructie reamenajata in 2007, imobil din beton, caramida, placi metalice, lemn si acoperitoare din tabla.
Constructie administrativa anexa, C4 cu o suprafata construita de 6 mp, constructie reamenajata in 2007, imobil din beton, caramida, placi metalice, lemn si acoperitoare din tabla.
Utilitati: Apa, Gaze, Electricitate, Acces: Acces tir, Cale rutiera, Cale ferata,
Dotari: Rampa, Iluminat
Pret vanzare 290.000.

Filtre

Tip anunt: Vanzare