Schimbări radicale cu ajutorul Beautin Collagen

Schimbări radicale cu ajutorul Beautin Collagen

Detalii

Telefon
0771331331
Social links
Pret
156 LEI
Categorie
Anunturi infrumusetare
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
702

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă vă simțiti pielea obosită sau părul deteriorat și nu ați reușit să găsiți soluția potrivită, noi știm rezolvarea tuturor problemelor dumneavoastră. Pregătițivă de o schimbare radicală fără a purta grija efectelor nepropice,căci produsul nostru folosește doar extracte naturale.

Beautin Collagen
Advanced cu magneziu este un colagen lichid de ultimă generație, îmbogățit cu acid hialuronic, vitamina A, complexul B, vitamica C, magneziu și zinc. Acesta contribuie la consolidarea frumuseți din interior, la producerea normală de colagen și elastină, la sănătatea mușchilor și a oaselor dar și la starea normală a pielii, părului și unghiilor. Datorită magneziului adăugat în formula acestuia, oferă un plus de sprijin prsoanelor care au un stil de viață foarte activ. Magneziul contribuie la reducerea stării de oboseală și la buna funcționarea a sistemului nervos.

În funcție de scopul pentru care se administrează durata tratamentului poate fi diferită: pentru păr, piele sau unghiieste recomandat un tratament de 3 luni de zile cu Beautin Collagen Advanced, repetat de două ori pe an sau de câte ori se simte nevoia. Ca și reper, tratamentul ar trebui continuat 2 săptămâni după dispariția simtomelor neplăcute.

Beautin Collagen Advanced cu magneziu sporește strălucirea pielii, oferă o hidratare suplimentară pentru piele și unghii. Susține sănătatea țesutului conjunctiv și articulațiilor. Are de asemenea proprietăți antioxidante, pentru a minimiza efectele radicalilor liberi. Astfel la finalul tratamentului vă ve-ți simți cu totul diferit, observându-se din plin rezultatele benefice ale acestui produs.

Colagenul și acidul hialuronic sunt două substanțe prezente în mod natural în organism, având un rol extrem de important în sănătatea pielii, a țesutului conjunctiv și a articulațiilor. Abilitatea corpului de a produce colagen și acid hialuronic scade în timp, cu rezultate imediat vizibile asupra pielii. Astfel, pentru a menține elasticitatea și fermitatea pielii, este necesară consolidarea colagenului și a acidului hialuronic.