Reportofon profesional Olympus DM-901

Detalii

Telefon
0771661458
Pret
559 LEI
Categorie
Audio / foto / video
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
420

Voteaza & Distribuie

Descriere

Compact, usor de utilizat OLYMPUS DM901 este un reportofon cu adevarat revolutionar, creat sa va ajute sa capturati un sunet clar in orice conditii.

Acest reportofon dispune de o conexiune Wi-Fi, comenzile acestuia putand fi accesate cu ajutorul oricarui smartphone sau tablete PC.

Inregistrarea si redarea accepta 3 tipuri diferite de format:
- PCM linear recording are o rata de esantionare de 48 kHz, depasind chiar si audio la calitate CD.
- MP3 garanteaza versatilitate extrema,
- WMA imbina calitatea inalta cu fisierele de mici dimensiuni.
Optimizarea fiecarei inregistrari.
Prin reglarea nivelului de inregistrare pentru a se potrivi cu volumul sursei audio.
Puteti obtine inregistrari de inalta calitate, care folosesc la maximum gama dinamica.
Microfon cu ZOOM ce adapteaza la mediu
Cele mai noi tehnologii de control al calitatii directionarii ingusteaza unghiul microfonului si, crescand nivelul de inregistrare, permite concentrarea pe sursa de sunet pe care doriti sa o inregistrati. Puterea de inregistrare in medii zgomotoase sau inregistrarile de la distanta sunt astfel potentate.
Mai putin zgomot. Mai mult sunet.
Functia NOISE CANCEL asigura calitatea de redare prin reducerea zgomotului puternic, nedorit de fond si continuu, cum ar fi cel din birourile aglomerate sau salile zgomotoase de meeting.
Inregistrarile se pot transcrie rapid si eficient.
VOICE PLAYBACK extrage portiunile de voce si, in mod automat, sare peste partile fara voci.
Functia VOICE BALANCER creste intensitatea vocilor joase in timp ce pastreaza vocile mai inalte sub un anumit nivel, asigurandu-se ca redarea este clara si consecventa. Deoarece VOICE FILTER functioneaza simultan pentru a elimina gama de frecvente mai mici si mai mari, vocile sunt chiar imbunatatite.
Reportofonul poate fi utilizat fara ca macar sa fie privit. Functia VOICE GUIDANCE de indrumare vocala citeste meniul pentru utilizator (FOARTE UTIL IN CAZUL NEVAZATORILOR).
Securizati inregistrarile prin ALEGEREA SCENEI in care doriti sa inregistrati. Reportofonul stabileste instantaneu parametrii optimi de inregistrare. Pentru a face o trecere in situatii care necesita un raspuns rapid si mai usor, OLYMPUS DM 901 are un buton special pentru acest motiv.
Clar. Colorat. Inteligent.
Interfata cu ecran color, functionarea intuitiva, si insemnele grafice, ofera o vizibilitate mai buna, o exploatare mai usoara si utilizare imbunatatita.

La cutie cu toate accesoriile originale, reportofonul a fost probat de citeva ori iar in rest a stat efectiv degeaba. Pentru ca este inca in garantie se vinde cu proba si test la pretul de 559 lei negociabil.

Livrare GRATUITA oriunde in Bucuresti, iar in tara livrare GRATIS doar la plata in cont bancar a produsului cu 12 luni garantie!

Multumesc pt atentia acordata!

Pentru colete in tara livrare in maxim 24 h prin curier rapid sau in 2-3 zile prin Posta Romana!
Livrare GRATUITA in Bucuresti luni - duminica 09 - 22!