Primele zile acasa cu un pui de pisica

Detalii

Telefon
0790518731
Social links
Categorie
Anunturi diverse
Modificat
acum 12 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1456

Voteaza & Distribuie

Descriere

Hrana pentru pui de pisica


Sunt multe de luat în considerare atunci când vine vorba de primirea unui nou pisoi, mai ales daca acesta este foarte mic. Va trebui să fiți pe deplin pregătiți înainte de a le aduce acasă și să știți cum să abordați prima lor zi și prima lor noapte alături de dumneavoastră, inclusiv cu ce să le dați de mâncare. În prima săptămână, cel mai bine este să începeți să stabiliți rutine, precum și să îi duceți la veterinar și să începeți să îi socializați.

Și este important să știți cum să vă prezentați pisoiul prietenilor, familiei, copiilor și altor animale de companie. Precum și cum să se ocupe de primele lor aventuri în aer liber, odată ce sunt vaccinați.

Este necesar sa aveti deja pregatite următoarele lucruri:
- un pat unde sa poată dormi (sau o lădiță, o cutie)
- un bol cu apă și unul pentru mâncare
- litiera
- jucarii
- un cosulet sau o cusca pentru a-l putea duce la veterinar.

Este important să lăsati puiul de pisica să exploreze, să descopere, dar tineti-l departe de sunetele prea puternice. Acordați-i spațiu sa poată explora, să descopere unde este patul lui, unde este litiera, arata-i ce nu este bine sa facă, ce are voie si ce nu. Joaca-te cu el si oferă-i aproape aceeași rutină ca și până acum.

Referitor la hrana este important de stiut faptul ca puii de pisică foarte mici nu pot mânca o hrană tare, dură, dar pot mânca cu plăcere o hrană umedă specială pentru puii de pisică. Daca puiul de piscica are doar o lună de zile, poate abia a fost întârcat, asa ca iti recomandam sa alegi o hrana moale, delicioasa, pentru a-i asigura un bun start in viata.

Cauți hrană pui pisică 1 lună? Intră pe site-ul carpathianspetfood.ro si descopera hrana perfecta pentru puii de pisica care au o luna de zile. Hrana este de calitate, plina de nutriență sănătoți, plină de vitamine și minerale, in cantitate optimă pentru puii de pisică. Este tot ce au nevoie pentru a crește mari si sănătoși!

Comanda online sau telefonic 0790518731 hrana perfecta pentru acesta!