Pesticide-az.ro principalul furmizor de insecticide in Romania

Pesticide-az.ro principalul furmizor de insecticide in Romania

Detalii

Telefon
0726214441
Categorie
Anunturi produse agricole
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
1074

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pesticide-az.ro este un magazin online care se ocupa cu comercializarea produselor destinate agriculturii din categoria pesticidelor. Infiintata inca din 2004, firma aduce pe piata inovatii in domeniu sub forma celor mai eficiente insecticide, erbicide, fungicide, precum si alte asemenea substante. Calitatea produselor de la pesticide-az.ro este una foarte mare, lucru care este vizibil prin faptul ca magazinul are o multime de clienti multumiti in judetul Valcea si in cele limitrofe. In plus, personalul instruit ofera support tehnic de calitate caci persoanele respective sunt fie ingineri horticultori, fie agronomi, fie au alte profesii din acest domeniu al agriculturii.

Insectele, precum si orice alt daunator pot produce stricaciuni mari in agricultura cum ar fi distrugerea recoltelor. Insa in prezent exista o multime de solutii prin intermediul carora se pot distruge acesti daunatori. Pesticide-az.ro ofera o gama avariata de insecticide, produse care sunt destinate spre folosire in agricultura. Aceste produse sunt impartite pe categorii, astfel incat sa acopere un doemniu foarte vast pornind de la cereale si legume si terminand cu pomii fructifieri si chiar cu vita de vie. Insecticidele sunt create pe categorii pentru ca fiecare planta are propriile caracteristice si prin urmare o substanta inofensiva pentru o specie poate sa ii dauneze unei alteia.
In plus, aceste insecticide mai pot fi gasite si in diferite forme cum ar fi pulberea care se dizolva in apa, sau insecticidele lichide care sunt extrem de concentrate.

Pesticide-az.ro aduce produse provenind de la marci de renume


Activitatea magazinului se bazeaza pe comercializarea produselor de la mari distribuitori. Aceste produse au marele avantaj de a fi certificate si garantate astfel incat folosirea lor este sigura. Prin urmare, cateva astfel de exemple de produse care se gasesc pe siteul pesticide-az.ro ar fi:

  • Mospilan 20 SG – insecticid concentrat si extrem de puternic a carui actiune este de pana la 2-3 saptamani. Detine un spectru de combatere foarte mare datorat substantei acetamiprid care se gaseste in continutul sau in proportie de 20%.
  • Karate zeon este un insecticid care este potrivit pentru cartofi, vinete, varza, ceapa, dar si pomi fructiferi sau vita de vie. Produsul se comercializeaza sub forme de capsule si are un continut de 50 de grame de lambda-cihalotrin.
  • Novadim progress este cel mai eficient produs cand vine vorba despre uciderea insectelor care distrug culturile prin muscarea plantelor sau prin inteparea lor si absorbtia sevei. Pentru o actiune mult mai rapida produsul este compatibil spre a fi combinat cu piretroizi de sinteza.
  • Insecticidul Calypso 480 SC se aplica pentru uciderea insectelor daunatoare la pomifructiferi precum marul, prunul, ciresul, la vita de vie, sau la plante precum cerealele, rapita, porumbul, cartofii.

Pesticide-az.ro – aspecte practice


Magazinul été recunoscut sub numele deFermierul. In plus, din perspectiva calitatilor pe care le ofera acesta comercializeaza produse de calitate si care sunt sigure in procesul de utilizare, astfel incat cazuri de intoxicare sau imbolnavire nu au fost raportate. Promovarea produselor sigure este principala arie de actiune a firmei. Astfel, printre oameni se incetateneste modul de lucru calitativ si sigur care le ofera acestora in primulrand protectie. Depozitul de pesticide ale firmei se gaseste in judetul Valcea, iar de asemenea se identifica si magazinele din Rm. Valce, Mihaesti, Babeni si Dragasani de unde se pot achizitiona astfel deproduse.

Autor

  • Agentia Fortin
  • +1Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web, cu experienta semnificativa in PHP, HTML, CSS, Jquery, integrare CMS, integrare aplicatii si revizuire cod.
  • Bucuresti
  • 0726538389