Panouri Solare IstGrun

Panouri Solare IstGrun

Detalii

Telefon
0757567572
Pret
600 LEI
Categorie
Anunturi instalatii termice
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
644

Voteaza & Distribuie

Descriere

Panouri Solare IstGrun

Panouri Solare cu tuburi vidate, preturi de la 600 Lei, livrare in tara doar in 24 de ore. Acum si cu plata in RATE! Comanda acum si maine primesti! Suport tehnic de calitate! Odata cu produsele de la noi primiti si suport tehnic de calitate in vederea montarii si utilizarii instalatiilor solare, ca urmare a experientei acumulate in multi ani.

Daca nu stati foarte bine cu bugetul, este un motiv in plus sa investiti in energie regenerabila! Doar asa reduceti facturile la energie !Indemnul nostru este sa folositi cat mai mult energia verde, nu sa cumparati de la noi! Noi incercam doar sa expunem niste variante. Panourile Solare IstGrun cu tuburi vidate sunt o alternativa ideala la incalzirea apei calde menajere prin sistemele clasice de centrale termice indiferent de combustibil.

Cu panourile noastre solare reusiti sa aveti apa calda indiferent de anotimp cu costuri zero. Panourile solare nu au calendar! Ele nu stiu ca suntem in luna august sau in luna ianuarie. Daca este soare, apa ajunge la temperatura de fierbere.