Oferta prosoape de baie din bumbac pentru hotel

Oferta prosoape de baie din bumbac pentru hotel

Detalii

Telefon
0722426284
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Vizualizari
684

Voteaza & Distribuie

Descriere

Atunci cand un hotel isi intampina oaspetii pentru cazare, fie ca este vorba de o singura noapte sau de un sejur, prosoapele de baie, lenjeriile de pat si nu numai sunt accesoriile cele mai importante dintr-o camera de hotel.
Acestea trebuie sa fie de calitate, pentru ca oaspetii sa se simta rasfatati si respectati. Calitatea serviciilor vorbeste despre imaginea pe care hotelul doreste sa le-o transmita clientilor sai, tocmai de aceea este important sa alegeti doar lucruri de calitate.

Atunci cand vorbim de o gama de prosoape de baie din bumbac 100%, trebuie sa recurgem intotdeauna la furnizori de prima mana. Prosoapele care sunt din bumbac, sunt de regula pufoase si fine la atingere si absorb extrem de bine umezeala. Dimensiunile variaza, asadar nu veti avea dificultati in alegerea acestor accesorii pentru baia din camera de hotel. Recomandam cele care au o densitate de 550 gr/mp, indiferent de dimensiunile pentru care optati.

Gama si ofertele variate de preturi cat si de modele, va permit sa alegeti cele mai bune prosoape de baie din bumbac 100%. Nu ezitati sa “rasfoiti” ofertele variate cu astfel de produse si sa plasati o comanda pentru numarul de bucati dorite. In general, aceste prosoape de baie se gasesc la set, insa comezile se pot plasa si pentru bucati individuale. De regula, exista anumiti furnizori care accepta comenzi incepand de la un numar prestabilit, de pilda 50 de seturi sau mai putin. Asadar, este indicat sa verificati intotdeauna acest aspect cand plasati o comanda pentru prosoape de baie hotel. Aceste sfaturi si sugestii vin in ajutorul cumparatorilor care detin o pensiune, un hotel sau un motel.

Filtre

Produse: Diverse