Necesitatea implementarii unui sistem profesional si implementarea codurilor de bare

Necesitatea implementarii unui sistem profesional si implementarea codurilor de bare

Detalii

Telefon
0729905555
Social links
Pret
100 EUR
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
523

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cand vorbim despre companii care au depozit, trebuie sa intelegem faptul ca majoritatea antreprenorilor inteleg deja cat de dificil este sa mentii in mod eficient evidenta stocurilor daca nu ai implementat un sistem ERP care sa te scuteasca de erori, sa elimine timpii pierduti si sa eficientizeze activitatea.

Cei care sunt in logistica stiu deja ca multe articole se pierd, sunt furate, sunt deteriorate in timpul transportului, sosesc in stare proasta si trebuie sa se intoarca la furnizor. Lista poate continua la nesfarsit. Atat de multe lucruri pot merge gresit in gestionarea stocurilor din depozite, iar organizatiile trebuie sa lucreze neincetat pentru a obtine mai multa vizibilitate in aprovizionarea lor si in procesele implicate in gestionarea materialelor.

Solutiile ERP pot reuni date esentiale referitoare la lantul de aprovizionare si la depozit pentru a oferi vizibilitatea de care ai nevoie, dar trebuie sa creezi, de asemenea, aceste informatii si sa faci acest lucru in mod eficient. Aceasta este punctul in care solutia WinMENTOR pentru managementul mobil al inventarului este atat de valoroasa, deoarece iti ofera acces la o suita completa de gestionare a inventarului de pe un smartphone sau o tableta.

La nivelul cel mai de baza solutia oferita de Scribsoftware poate:

- Scana coduri de bare de pe elemente pentru a urmari nivelul stocurilor.
- Trimite alerte partilor interesate relevante atunci cand stocurile scad sub nivelurile prescrise.
- Face conexiunea la portalurile de management, facturi si instrumente similare ale furnizoruluiin timp ce tine evidenta stocurilor.
- Arata dispozitia activelor in timp real.
- Sprijina colaborarea dintre utilizatorii din depozit si manageri in cadrul platformei ERP.

Cand ne gandim sa implementam sisteme de coduri de bare, trebuie sa stim ca implementarea acestora va fi considerabil simplificata atunci cand se utilizeaza sisteme de gestiune al stocurilor mobile.

Aceste functii de baza sunt doar o imagine a ceea ce sistemul nostru de management al inventarului poate realiza.Toate datele oferite aici va pot ajuta sa luati decizii mai eficiente de cumparare si de gestionare a stocurilor, permitandu-va maximizarea eficientei depozitului dumneavoastra.

Aceste capacitati de baza ale unei aplicatii de inventar sunt esentiale, dar exista, de asemenea, mai multe moduri in care solutia noastra de afaceri aduce valoare semnificativa, in special in modul in care functioneaza prin intermediul unei interfete mobile. Include trei oportunitati majore:

- Gestionarea inventarului pe telefon sau terminalul mobil;
- Realizarea numaratorii stocurilor cu ajutorul terminalelor mobile;
- Evidentierea diferentelor si generarea automata a plusurilor sau minusurilor de inventar.

Cum realizam defapt implementarea simplificata a codurilor de bare

Cu sistemul de management al inventarului din WinMentor Enterprise, tot ce trebuie sa faceti este sa puneti codurile de bare.

Platforma noastra permite ca smartphone-ul sau terminalul mobil sa functioneze ca un scaner si integreaza automat datele cu sistemul ERP, economisind din complexitatea tehnica pe care o presupune un sistem obisnuit de coduri de bare.

Beneficiile care vin odata cu implementarea codurilor de bare - posibilitatea de a scana rapid si de a documenta activele in depozit, sunt accentuate de posibilitatea utilizarii smartphone-urilor si a tabletelor. Pe masura ce lucratorii se deplaseaza in depozi, pot accesa cu usurinta active si pot intelege modul in care acestea se incadreaza in imaginea de ansamblu.