Mobila de bucataria in Brasov

Bucataria Model L01

Detalii

Telefon
0757119981
Categorie
Anunturi mobila si accesorii
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Vizualizari
449

Voteaza & Distribuie

Descriere

Mobila bucataria in Brasov

Unik Design
vă pune la dispoziție o varietate de mobilier pentru toate gusturile clasic, tip rustic, tip antichizat și contemporan executat cu simț de raspundere în asa fel încăt sa fiți multumiti si noi sa fim prima alegere in tot ceea ce va doriti legat de mobila la comandă.

Pe noi ne gasiți în Brasov, unde ne puteti vizita la magazinul de prezenatre, și mai mult vă invitam in fabrica noastră să vă convingeți de calitatea produselor, de seriozitatea și implicarea de care dăm dovadă.
Vă mai oferim un plus, 3 Garanții, pentru a vă asigura că mobila fabricată de noi este tot ce aveți nevoie: garanția prețului, a serviciului și a calității.

Cu totii ne dorim ca bucataria noastra sa fie un fel de 3 in 1, mai precis, sa fie functionala , sa aiba stil si sa ne simtim confortabil in timpul petrecut in acest loc. UnikDesign va ofera exact ceea ce va doriti si va si surprinde placut cu accesoriile si finisajele de actualitate. In zilele noastre gatitul este ridicat la rang de arta, astfel, acesta trebuie sa aiba loc intr-un loc pe masura, de aceea bucatariile UnikDesign, au acel ceva unic, care face diferenta si claseaza acest spatiu la nivelul unei incapaeri in care se petrec lucruri unice.

Fiecare persoana are propriile asteptari de la bucataria sa, intrucat se intampla ca majoritatea timpului sa il petrecem in acest loc, asa ca UnikDesign va intampina cu o gama variata de culori, accesorii, dotarii, finisaje,elemente suplimentare, feronerie, design, stil. Recomandarea noastra, a echipei de lucru, este sa veniti in magazinul nostru de prezentare, sa discutati cu un specialist din cadrul companiei noastre si impreuna sa proiectati bucataria dupa bunul dumneavoastra plac.

Fiecare corp de mobilier al bucatariei la comanda, este atent realizat, conform specificatiilor tehnice, astfel incat sa se incadreze, la milimentru, conform masuratorilor, in incaperea destinata aromelor si gusturilor de neuitat.

https://unikdesign.ro

Filtre

Material: MDF
Gen mobila: Mobila bucatarie