MatrimonialeMira - peste 20 ani de experienta si succese

MatrimonialeMira - peste 20 ani de experienta si succese

Detalii

Telefon
0264458094
Social links
Categorie
Anunturi divertisment
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
558

Voteaza & Distribuie

Descriere

"Omul are nevoie de dragoste. Viata fara duiosie si fara iubire nu e decat un mecanism uscat, scartietor si sfasietor." (V. Hugo)

Dorinta de a cunoaste o persoana impreuna cu care sa iti intemeiezi o familie, alaturi de o persoana iubitoare, calma, fidela cu care sa iti imparti bucuriile dar si dezamagirile pe care ti le ofera viata, se regaseste in fiecare om.

Traim cu speranta, visam, ca acolo undeva in lume exista pentru fiecare dintre noi acel „ceva pus deoparte” intruchipat in dragostea eterna, in sufletul nostru pereche.

Sa nu lasam viata sa treaca pe langa noi si nici noi sa nu trecem prin viata fara sa fi gustat din dulcele parfum al iubirii, iar atunci cand vom rasfoi cartea vietii sa nu gasim in ea pagini albe si monotone asupra carora sa ne oprim cu tristete pentru ca penelul iubirii nu a lasat nici o urma, sa nu ramanem simpli spectatori dincolo de scena vietii in care fiecare trebuie sa isi joace rolul. Flacara iubirii nu se va stinge decat atunci cand un poet orb va putea picta sunetul unei petale de trandafiri cazand pe un cristal in apele furtunoase ale vietii.

Cu multi ani in urma, inainte ca agentiile matrimoniale sa isi deschida portile, multe persoane din lumea intrega se intrebau unde ar putea sa isi gaseasca sufletul pereche. Tot mai multe persoane s-au adresat agentiilor datorita serviciilor pe care acestea le ofera: confidentialitate, intelegere, respect si diplomatie. Evident ca in lumea intreaga sunt si persoane care au o anumita reticenta fata de aceste servicii, reticenta care deriva din faptul ca dupa revolutie au aparut pe piata asa numitele agentii care in spatele numelui lor, ascundeau altceva.

Agentia matrimoniala nu trebuie vazuta ca un ultim loc de refugiu ci ca o speranta pentru viitor unde oameni singuri reusesc sa se intalneasca si sa cunoasca persoane compatibile. Mereu cautam dupa dezamagiri, noi povesti de iubire care de aceasta data speram sa aiba un final fericit, dar trebuie sa avem grija unde anume cautam pentru ca niciodata nu stim cine este persoana din spatele unor „aparante”.

In Occident multe din casatoriile care s-au finalizat, au fost intre persoane care s-au cunoscut prin intermediul unei agentii matrimoniale. Statisticile din ultimii ani arata ca si in Romania tot mai multe persoane apeleaza la serviciile unei agentii cu tot mai multa incredere pentru a-si gasi o persoana cu acelasi interes: de a lega o relatie de prietenie / casatorie. Scopul agentiei este acela de a asculta doleantele si a face tot posibilul in a le gasi o persoana compatibila.

In fiecare zi, zeci de persoane interesate de o relatie serioasa/casatorie, atat in Romania cat si in Italia apeleaza la Agentia Matrimoniala Mira pentru respectul, confidentialitatea si diplomatia cu care aceasta isi trateaza clientii. Intalnirile se organizeaza direct in agentie, cu persoane inscrise, asigurand confidentialitate tuturor. Am reusit sa vedem in ochii multora emotia care li se citea pe chip atunci cand au cunoscut pe cineva, indragostindu-se si mai apoi formand o familie.

Pentru cei care doresc sa se casatoreasca in Italia, agentia organizeaza lunar excursii in frumoasa peninsula, fiind cazati la hotel de 3*, cu pensiune completa, transport, in conditii excelente, acolo pot cunoaste persoane din Italia direct in sediile agentiei sau la ”Serata Dei Singles” unde participa singles interesati in a-si gasi „sufletul pereche”. In plus pot cunoste si bucataria italiana.

Agentia Matrimoniala Mira este una dintre primele agentii create si conduse de catre o persoana de nationalitate romana in Italia, avand mai multe sedii deschise in franciza.

Deoarece si in Romania sunt persoane care ne solicita serviciile, pe langa sediul central din Cluj-Napoca am hotarat sa deschidem mai multe filiale, la fel ca si in Italia, in franciza, dand posibilitatea persoanelor interesate pentru aceasta activitate sa beneficizie de ajutorul , pregatirea noastra, modelul nostru de lucru – maxima colaborare – cu o mica investitie se poate crea o activitate in continua crestere si la noi in tara.

An de an de cand agentia noastra si-a deschis portile, primim sute de scrisori de la persoanele care au fost multumite de serviciile noastre, care si-au gasit gasit dragostea eterna, care au format o familie si care ne sustin in continuare urandu-ne sa ramanem cei mai buni, sa putem ajuta si alte cupluri.

Pentru noi adevarata fericire este aceea de ai face pe altii fericiti !!!