Masajul cu bambus

Masajul cu bambus

Detalii

Telefon
0724474501
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 3 ani si 3 saptamani
Vizualizari
325

Voteaza & Distribuie

Descriere

Masajul cu bambus este o forma a masajului profund, folosit din timpuri stravechi in Extremul Orient cu efecte benefice asupra corpului, mintii si spiritului.

Cu mult timp ca hartia sa fie inventata, poporul chinez a scris istoria lor pe surcele din bucati subtiri de bambus. De fapt bambusul a fost folosit in multe feluri de la instrumente muzicale la decoratiuni elaborate, lucrari de arta si chiar unelte agricole. Din moment ce bambusul a fost prezent in viata de zi cu zi, nu a durat mult pana cand a fost folosit ca si o forma de exprimare creativa si spirituala, care repede a luat conotatii ritualice si de vindecare.

In festivalurile, ritualurile si miturile chineze, indoneziene si japoneze bambusul este abundent ca si prezenta. Planta de bambus simbolizeaza energia vietii, sexualitatea, fertilitatea, longevitatea, prosperitatea. Cu mici diferente, in China tulpinile de bambus in prezent mai simbolizeaza tinerețea veșnică, pacea, puterea si prosperitatea.

Ceea ce pentru noi poate aparea ca o tehnica noua, masajul cu bambus are radacini stravechi si probabil legaturi mai profunde decat masajul propriu zis. Astazi masajul cu bambus este prezentat ca si o fuziune intre masaj si energia bambusului sau Tian Bamboo Massage sau pur și simplu este promovat în spa-urile de ultimă oră ca cele mai recente tratamente exotice sau pentru terapeuți de masaj ca un nou instrument, dar bambusul poate fi văzut ca mult mai mult decât o noua tendință sau accesoriu.

Filtre

Tip: Oferte