Masajul abdominal

Masajul abdominal

Detalii

Telefon
0724474501
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
603

Voteaza & Distribuie

Descriere

Un masaj abdominal elibereaza scurgerea energiei. Scurgerea energiei este blocata atunci cand exista o acumulare de stres, ingrijorari si emotii negative. Poate afecta starea fizica si emotionala. Un masaj abdominal este o abordare terapeutica care transforma si recicleaza energiile negative care obstructioneaza organele interne.

Masajul energizeaza, da putere si detoxifica corpul. Blocajul energetic se manifesta atunci cand emotiile negative sunt ascunse in interiorul corpului nostru. Acestea blocheaza scurgerea energiei si perturba functia normala a organelor interne. Emotiile toxice se acumuleaza in zona abdominala si este considerata ca un “loc de depozitare a gunoaielor emotionale corporale”. Ignorarea a acestui aspect, pe termen lung sau a nu lua in considerare aceasta stare de fapt, duce la dezechilibre viscerale.

Blocajul energetic opereaza pe un ciclu de supraincarcare iar energiile nesanatoase sunt depozitate in jurul organelor interne. Organele interne sunt considerate a fi: stomacul, inima, plamanii, ficatul, pancreasul, rinichii, intestinele.

Daca te simti iritat sau bolnav, un masaj abdominal ajuta la eliberarea blocajelor energetice.
Beneficiile masajul includ:
- imbunatateste digestia, vindeca constipatia, balonarea, indigestia
- indeparteaza crampele abdominale
- stimuleaza scurgerea sistemului limfatic
- masajul abdominal ajuta la eliberarea tensiunilor negative emotionale
- reface forta si energia vitala
- readuce intregul sistem corporal in echilibru.

Tot ce aveti de facut este sa sunati cu incredere la numarul de telefon: 0724474501 pentru o programare la masaj in Timisoara.

Filtre

Tip: Oferte